Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van esélyem így barátnőt...

Van esélyem így barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

A testalkatomról lenne szó.Elképesztően aránytalanul fejlődtem.Akármennyire is próbálom ellensúlyozni,nem megy.Elég magasra nőttem és mellé durván széles vállam lett.Ez még nem baj,de a mellkasom annyira pici,hogy hogy a vállamtól lefelé csak pár cm-ig terjed.Ez alatt van egy hatalmas has(gyomor),amire hiába edzek,ilyen furcsa "pókhas"formája van.És ami még nagyobb röhej,hogy a karom közel a térdemig ér és nincs bicepszem,csak egy vékony majomkar lóg mellettem.Már voltam orvosnál is,azt mondták genetikailag ilyen az alkatom,valami gebasz van és pl.hiába nyomok fekve,nem a mellkasom dolgozik nagyrészt,hanem a vállam.

Képet nem raknék,mert hányás lenne a vége.

De szinte egy az egyben olyan alakom van,mint Kevin Durant-nek(ő sem tehet róla,évek óta próbáljál izmosítani,de lehetetlen).

[link]

[link]

[link]

képzeljétek el kétszer ekkora vállakkal és picit nagyobb hassal,a karok,mellkas,magasság stimmel.

2014. febr. 3. 14:50
 1/3 anonim válasza:
Már bocs, de szerintem a gond nem a csajozással kezdõdik. A gondolataidban, önértékelésedben kellene változtatásokat eszközölnöd, elsõsorban. Kezdj el kondizni, de ne azzal a felfogással, hogy "genetika s hiába". Tegyél meg minden tõled telhetõt, hogy kibékülj az adottságaiddal. Ha ez menni fog, a csajozás is menni fog.
2014. febr. 3. 15:22
 2/3 A kérdező kommentje:
2 éve kondizom de feleslegesen,csak egyre aránytalanabb lesz tőle a testem
2014. febr. 3. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Erre csak annyit tudok mondani: igen, mindig van esély barátnőt szerezni, ez nem attól függ, hogy éppen milyen baja van az embernek.
2014. febr. 3. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!