Fiúk! Miért csináljátok ezt?
# 4:
Akkor frászt kapok és elrántom a tekintetemet. :P
nekem is totál elegem van ugyanebből. akkor ne fájdítsák a szívemet.
én már nem tudok jobban jelezni, mosolyogni, szemezni, biztatni. kezdeményezni meg nem fogok, ő a nyitottabb, ő a fiú. ha nem teszi, gondolom nem tetszem neki eléggé vagy megszokta, h mindig a csaj volt az, aki rámászott.
# 8:
Ő a nyitottabb? Miből gondolod?
A válaszod alapján lány vagy. Hát sajnos azt kell mondanom, hogy fiú létemre zárkózottabb vagyok az emberek 60-70%-nál. Úgyhogy nem azt várom, hogy másszál rám, de mondjuk oda is ülhetnél mellém és kezdeményezhetnél beszélgetést. Utána talán ha kellően érdeklődőnek érezlek, tovább is léphetünk.
ha te elvárod, h üljek melléd és én lépjek lány létemre, akkor jó várakozást. nem tetszene egy olyan fiú, aki ezt várja el.
azzal semmi gond, ha zárkózott vagy, de akkor vállald, h nehezen lesz barátnőd.
ő a nyitottabb, beszéltem már vele, olyan körökben mozog, olyan hobbijai vannak, amik csak egy közvetlen embert feltételeznek. azt viszont nem tudom, h félénk-e a lányokkal, de ennek fejében igen fura lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!