Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg ennyire befolyásoló...

Tényleg ennyire befolyásoló tényező a dohányzás ismerkedésnél? Még fiatal vagyok.

Figyelt kérdés

Tényleg lehet kizáró ok a cigizés? Ha igen, miért? 17 éves srác vagyok, és gyakran olvasom azt, hogy valaki azért nem jön össze valaki mással, mertaz dohányzik. Nos, én napi 3-4 szálat elszívok, de ezen kívül egészségesen táplálkozom, és rendszeresen sportolok, és nem menőzésből cigizek, hanem szimplán jól esik (utcán rá se gyújtok). De ez miért zavaró, ha az illető ügyel arra, hogy ne legyen állandóan büdös tőle? Árt ezzel a másik félnek, vagy mi? Nem szoktam hetente buliba járni, hogy egy fél üveg whiskey mellé elszívjak 2 doboz cigit, 1 doboz kb 5-6 nap alatt megy el, egyébként meg le akarom tenni, csak nem olyan egyszerű..:D

Szóval visszatérve az eredeti kérdéshez, ha valki intelligens, normáli és szimpatikus, miért baj az ha cigarettázik? Lányok, mi a véleményetek? Szerintem nem annyira nagy dolog... várom a véleményeket, lehet negatív is, csak ne legyen fikázás meg parasztkodás.:D

2014. márc. 1. 21:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
8. Ja, nekem ez a kedvencem, mindig ezen röhögünk, télen a szórakozóhely előtt állnak kint mint a lovak a mínuszban (a sok nő miniszoknyában), és szívják azt a xart mert pang a tüdejük. :D
2014. márc. 1. 22:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Engem alapból nem zavar, nem kizáró ok annak ellenére, hogy én nem dohányzom. Viszont az szerintem undorító, ha valaki eldobja épp a cigit és úgy akar megcsókolni. Ha érezni szeretném az ízét akkor rászoknám, de így evidens, hogy nem akarom.
2014. márc. 1. 22:16
 13/17 anonim ***** válasza:
53%
engem eleve már az zavar, hogy ha valaki a baráti társaságból elkezdi szívni. legszívesebben kiverném a kezéből. nem hogy még olyannal legyek együtt...
2014. márc. 1. 22:36
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
hogy erősítsem a másikoldalt, engem nem zavar. Eddig nem volt olyan barátom, aki ne cigizett volna :) 21/l
2014. márc. 1. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

Engem sem zavar, én is cigizem

19l

2014. márc. 2. 04:53
 16/17 anonim ***** válasza:
47%
Nálam azért kizáró ok, mert szerintem a cigifüggőség gyengeség. Számomra azt jelenti, hogy az illető lexarja az egészségét, plusz függ a kis napi adagjától, amit magához kell vennie és nem ismer olyan texhnikákat, amikkel a stresszt normális módon lehetne kezelni, hanem a könnyebb utat választja és elszív egy cigit. Arról nem is beszélve, hogy rohadt büdös.
2014. márc. 2. 07:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem jönnék össze dohányzó nővel.
2014. márc. 2. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!