Mit írjak a lánynak?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik.Mit írjak neki?Azon kívül,hogy szia mizu.
Nem tudok róla igazából semmit,csak annyit,hogy ált. suliba évfolyam társam volt.
2014. márc. 1. 19:13
1/13 anonim válasza:
Akkor ha jól értem most 9.-esek vagytok? Egy suliba mentetek?
2/13 A kérdező kommentje:
Külön suli és 10. osztály
2014. márc. 1. 19:17
3/13 anonim válasza:
Elején érdeklődjél, hogy mi van vele, hogy tanul, stb. Utána terelheted a témát, amibe ő is otthon van és te is. :) Kezdj el érdekes sztorikat mesélni neki, azért általában odavannak, különösen figyelnek! ;)
4/13 A kérdező kommentje:
köszi:)
2014. márc. 1. 19:18
5/13 anonim válasza:
Akkor mondhatod neki esetleg, hogy milyen a suli, milyen lett a félévije, jók e az oszt. társai, tanárai és beszélt e volt osztálytársakkal/tanárokkal...esetleg közös ismerős után is érdeklődhetsz és mesélhetsz magadról is mellé. :)
6/13 A kérdező kommentje:
és mi van ha nem jövök be neki?
Gondolom egyből levágja miért is írok neki.:D
2014. márc. 1. 19:23
7/13 anonim válasza:
Nem feltétlen...Kezdj vhogy úgy, hogy véletlen rátévedtél az adatlapjára és kíváncsi lettél, vajon mi lehet a helyzet vele mostanság.
Én is nemrég ráírtam egy lányra (szintén volt évfolyamtárs) akivel azelőtt soha nem beszéltünk. Kommentelt egyet a képem alatt én meg ráírtam. Épp olyanom volt. :)
8/13 anonim válasza:
Mondjuk itt kicsit más volt a helyzet, mivel nekem nem tetszett....:D
/L
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
2014. márc. 1. 19:31
10/13 anonim válasza:
Nagyon szívesen. :) Neked meg sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!