Akkor most mit akar?
Neten rámírt egy fiú,elején normálisnak tűnt viszont a külsője miatt kicsit egoistának gondoltam.Ahogy egyre többször leveleztünk,előjött a szex mint téma,úgy gondoltam akkor most játszok egy kicsit a beképzelt,nőcsábász fiúval..tehát válaszoltam néhány kérdésére,aztán megint visszatértem a zárkózott énemhez és lebunkóztam ha ilyet kérdezett.Azt hittem majd lekopik és megunja hogy sokszor nem válaszolok a leveleire de nem..ő ha látta hogy fent vagyok,mindig rám írt.
Bár a szexuális kérdések mellett olyan kérdések is szerepeltek mint "Alszol velem? Nézünk együtt filmet? Kaphatok egy puszit/csókot?"
Nem rég megkérdezte hogy taliznék e vele..de mivel tudom hogy a szexre hajt így inkább hagyom..
Viszont legutoljára kaptam egy olyan levelet tőle amiben meg kérdezte hogy akkor most kedvelem-e mert én sosem írok neki.Mondtam hogy igen,kedvelem viszont néha túlzásba viszi a szex témát...aztán ennek az lett a vége hogy elmondtam neki hogy én nem fogok csak úgy akárkivel,akármikor,akárhol dugni..erre az volt a válasz hogy ő nem is ezt gondolta,de hagyjuk ezt a témát..hát oké..
Ma megint írt reggelt és jött a szokásos témájával..bárkit megkaphatna mert tipikus női ideál (izmos,helyes,anyagilag is jól áll) de nem értem miért próbálkozik még ezek után is.
Szerintetek? Mit akar?
.Mondtam hogy igen,kedvelem viszont néha túlzásba viszi a szex témát...aztán ennek az lett a vége hogy elmondtam neki hogy én nem fogok csak úgy akárkivel,akármikor,akárhol dugni..erre az volt a válasz hogy ő nem is ezt gondolta,de hagyjuk ezt a témát..hát oké..
Ma megint írt reggelt és jött a szokásos témájával..bárkit megkaphatna mert tipikus női ideál (izmos,helyes,anyagilag is jól áll) de nem értem miért próbálkozik még ezek után is.
mit mit...meleg hógolyót.
persze, hogy dugni akar, nem esett még le???
szexet mert bejössz neki külsőleg,
ha a belső értékeid megfogták volna akkor nem lenne ekkora tuskó sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!