Mégis hogyan érhetném el, hogy vonzó legyek a lányok szemében, ha egy ördögi körben vagyok mióta a külsőm miatt szorongok?
Figyelt kérdés
Még 9-dikben kezdődött, ott kezdtem ráébredni mennyire ronda, taszító nagy orrú lény vagyok a lányok szemében. Azóta csak egyre több jelet kaptam, hogy ronda vagyok és egyre félénkebb, antiszociálisab, visszahúzódóbb, csendesebb gyerek lettem. Volt, hogy előttem ömlengtek lányok egy fiúról, hogy hú, de helyes, engem meg észre sem vesznek. EGyszer volt, hogy egy szép lány hátra fordult és rám mosolygott, de ezt leszámítva mindig azt kapom, hogy fúj, de ronda vagyok, ilyen arcszerkezettel sosem lesz barátnőm. Pont lányok mondják többnyire, akiknek inkább önbizalmat kéne adniuk nekem és nem elvenni még jobban, mégis ezt teszik, bár lehet ők ezt élvezik, de nekem ebből semmi jó nincs, már nem tudok boldog sem lenni, folyton csak egymás faló szerelmes párokat látok, én is vágyom egy lányra, akivel felzabáljuk egymást, mégsem jön össze mert olyan ronda vagyok, hogy se hitem már, se erőm kezdeményeezni. Akárhányszor megtettem esetek nagy részében csúfolódás és kinvetés meg kiégtem rajtad dumák lettek.2014. febr. 28. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!