Lehet a Nők rontották ezt el? Amiért egyenjogúak akarunk lenni?
Értem ezt arra,hogy az Én észrevételeim szerint a mai férfiak (tisztelet természetesen a kivételnek) nem mernek kezdeményezni? Persze van akinek imponál ha a Nő belevalóbb kicsit és Ő teszi meg ezt a kezdő lépést. De ennyire elegük van a Férfiaknak az elutasításból, vagy az önbizalom hiány az oka?
Szerintem egy próbálkozásban nincs semmi, legfeljebb csak elbeszélgetnek és ha nem klappol valami akkor ennyi volt.
De ha esélyt se mernek maguknak adni?
És nem kell most itt az önsajnáltató duma,hogy de ronda vagyok csak kiröhög ha próbálkozok! Igaz, a tiniknél ez gondot jelenthet, de egy felnőtt Nő szerintem nem ilyen. De lehet csak naiv vagyok és de! :)
Valóban jól kifejtetted Singularity.
5ös, nem úgy értettem, hogy szó szerint szarj rá, csak annyira, hogy ne szorongj... szerintem ez fejben dől el, és így egyrészt felszabadultabb leszel, másrészt, ha nem jön össze, nem szomorkodsz annyira :)
a nőkben annyi hiba van hogy butábbnak születnek és megvezethetőnek.:DD
A világnak nem érdeke hogy szaporodjon a az ember.A nők elvesztik női mivoltuk,trágár rib*ancokká válnak a férfiak puhafa*szok lesznek akik alkonyaton sírnak.Egyre kevesebb a gyerek meg az úgynevezett család...10 ovis gyerekből kb 7nek elváltak a szülei.:D Egy egységes család ragaszkodik bizonyos elvekhez,értékekhez,az egyének kevésbé.A fehér ember eltűnik lassan Európából vagy legalábbis háttérbe szorul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!