Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rendes, dolgozó, jól öltözött,...

Rendes, dolgozó, jól öltözött, jóképű még azt is rámondanám kisportolt pasi vagyok. A közeledésem a nőkhöz, mind zátonyra futottak! Mi lehet a gond? (28éves/158cm)

Figyelt kérdés

Ha rendesen udvariasan közeledem akkor is kudarc!

Ha rámenősebben, akkor is kudarc!

2014. febr. 27. 21:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én meg 156 cm vagyok! :D

De nem szokásom vadidegenekkel összefutni egy kávéra! :)

2014. febr. 27. 22:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek. 158 centi vagyok én is, de el nem tudnám képzelni magam egy velem egymagas srác mellett. A legtöbb nő szereti, ha a férfi magasabb nála, én is. Jobban biztonságban érzem magam, szeretek felnézni rá. Na már most ha felvennék egy magasabb sarkú cipőt, akkor már magasabb lennék... az meg fura lenne nekem.
2014. febr. 27. 22:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Ne add fel, ennyit tudok tanácsolni. Valóban vannak lányok, akiknek nem fog számítani a magasságod.

A barátom épp ekkora, én 2-3 centivel vagyok nála magasabb, és imádom, hogy nem kell magassarkút hordanom, járhatok kényelmes cipőkben.

2014. febr. 27. 22:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát bizony, a magasságod lesz a titok nyitja. Én sem vagyok egy égi meszelő a kis 157 centimmel, és szeretem ha a pasim azért valamivel magasabb nálam. Bevallom, a magas sarkú cipő miatt is meg amúgy is.

Azért hogy egy kicsit jobb kedved legyen: vannak magas vagy épp átlagos magasságú nők, akik kimondottan az alacsony pasikat szeretik. Csak meg kell őket találni. Ennyi.

2014. febr. 27. 22:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Tényleg ennyi pici lány van :) szerintem ez nagyon aranyos. A kérdező...hát keress olyan maga lányt mint te vagy alacsonyabbat. Jobbat nem tudok.
2014. febr. 27. 23:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Tegyél rájuk magasról. Akinek majd nem számít...

Van két ismerősöm: a csaj bőven van két méter, a fazon meg alig 150. Mégis boldogan együtt vannak már több, mint öt éve.

Érdekes nekik nem gond, hogy az egyik majdnem ülve magasabb, mint a másik állva...

2014. febr. 27. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!