Rendes, dolgozó, jól öltözött, jóképű még azt is rámondanám kisportolt pasi vagyok. A közeledésem a nőkhöz, mind zátonyra futottak! Mi lehet a gond? (28éves/158cm)
Ha rendesen udvariasan közeledem akkor is kudarc!
Ha rámenősebben, akkor is kudarc!
Én meg 156 cm vagyok! :D
De nem szokásom vadidegenekkel összefutni egy kávéra! :)
Ne add fel, ennyit tudok tanácsolni. Valóban vannak lányok, akiknek nem fog számítani a magasságod.
A barátom épp ekkora, én 2-3 centivel vagyok nála magasabb, és imádom, hogy nem kell magassarkút hordanom, járhatok kényelmes cipőkben.
Hát bizony, a magasságod lesz a titok nyitja. Én sem vagyok egy égi meszelő a kis 157 centimmel, és szeretem ha a pasim azért valamivel magasabb nálam. Bevallom, a magas sarkú cipő miatt is meg amúgy is.
Azért hogy egy kicsit jobb kedved legyen: vannak magas vagy épp átlagos magasságú nők, akik kimondottan az alacsony pasikat szeretik. Csak meg kell őket találni. Ennyi.
Tegyél rájuk magasról. Akinek majd nem számít...
Van két ismerősöm: a csaj bőven van két méter, a fazon meg alig 150. Mégis boldogan együtt vannak már több, mint öt éve.
Érdekes nekik nem gond, hogy az egyik majdnem ülve magasabb, mint a másik állva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!