Fiúk! Mennyire jellemző rátok, hogy a nadrágotokban hordjátok az "eszeteket"?
Figyelt kérdés
Ha semmi érzésetek nincs a nő felé, attól még tudtok neki kedves szavakat mondani, sokáig ölelni és érzékien csókolni?
Vagy ha ezek a dolgok megvannak, akkor valószínű bizonyos érzések is vannak?
2014. febr. 27. 21:19
1/12 anonim válasza:
Rám nincs egyáltalán hatással:(
2/12 Mr. Truth válasza:
Nálam "sajnos" érzelem nélkül semmi se megy... Én ilyen maradi vagyok...:)
3/12 anonim válasza:
ezeket igen
de a szerelmes másként tesz
4/12 anonim válasza:
Azért megsimogathatnád a fejem.
5/12 anonim válasza:
Remelem, öszintesegem nem okoz csalodast, de egy meglehetösen felizgatott ferfi szinte mindent tenne/igerne/mondana, hogy kielegitse vagyait!
6/12 anonim válasza:
Nem. Ha nincsenek érzelmek (akár baráti), akkor nem tudok szépet mondani. Nincs értelme, felesleges szájtépés lenne.
De azért azt kikérem magamnak, hogy a nadrágomban hordom az "eszemet". Én inkább napi szinten végzem el a szükséges dolgokat, így nem gerjedek olyan lányokra, akikkel a kapcsolatot később megbánnám...
7/12 anonim válasza:
még így is okosabb vagyok,mint a nők többsége;)
8/12 anonim válasza:
Sosem hazudtam szerelmet.
Mindig nyilt lapokkal játszottam, és az elejétől fogva világos volt hogy ha csak szeretkezni szeretnék vele.
Bókolni mindig is tudtam, és szenvedélyesen csókolni is.
9/12 A kérdező kommentje:
és még ha az illetőt vacsorázni is viszik?
2014. febr. 27. 21:45
10/12 A kérdező kommentje:
Jól van. Egy szónak is száz a vége. Úgy érzem ki vagyok használva.. Ki lettem használva..
2014. febr. 27. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!