Van még olyan lány a Föld nevű bolygón aki szereti a mackós testalkatú pasikat?
Figyelt kérdés
Ki van hangsúlyozva a testalkat. Nem a széftörőkre gondoltam. xD2014. febr. 27. 20:46
11/18 anonim válasza:
Küldesz egy kepet egy szerinted mackos alkatu pasirol? Mert tapasztalatom szerint a ket nem ket különbözö alkatot ert alatta...
23L
12/18 A kérdező kommentje:
Mi számít szerintetek mackósnak?
2014. febr. 27. 20:56
13/18 anonim válasza:
nekem tetszenek, a párom is mackós
ez pedig baromság hogy nem lehet velük rendesen szexelni... miért ne lehetne? volt sovány barátom is, de ő pl. nem tudott volna úgy velem szexelni hogy az egész súlyomat tartja, meg szimplán nem tudott olyan erővel megtolni én pedig azt szeretem ha kicsit durvább a dolog, attól megyek el.
az meg kimondottan jó ha van rajta husi, mert pihepuha és pl. nem áll belém a csípőcsontja alváskor vagy szex közben :D
dehát kinek mi
14/18 anonim válasza:
A mackósok még talán, de az alacsony és dagadt férfiak tényleg senkinek sem jönnek be, ezért nincs olyan lány, aki akár csak egy randira eljönne velem, mert annyira undorodnak tőlem.
15/18 anonim válasza:
Amugy nekem pl bejön, ha van rajta egy kis fognivalo, de az nem egyenlö azzal, hogy log a haja meg a hasa... Legyen izmos, de lehet egy kis pocakja is.
a 23L
16/18 anonim válasza:
az én párom is mackós, inkább medvés :) szakállas rockabillys motorépítő medve. imádom <3
17/18 anonim válasza:
Egyetértek a 13-sal, volt vékonyabb párom, nem élveztem vele a szexet, nem volt meg a kellő dominancia, az erő...imádom ha szex előtt/alatt ide-oda pakolgatnak, irányítanak, egy vékonyabb pasi közben eltöri a derekát, legalábbis ettől félnék. :) (félreértés ne essék, 50 kg vagyok) Eddig csak mackós típusú férfiaknál éreztem azt, hogy igazán meg tudnak dugni. Másrészt sokkal szívesebben ölelek húst, mint csontokat. Egy igazi férfi legyen nagy és erős, hogy ha ránézek, érezzem, hogy biztonságban vagyok mellette. 20/n
18/18 anonim válasza:
Én szeretem a mackósabb, testesebb férfiakat, de már foglalt vagyok :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!