Van még olyan lány a Föld nevű bolygón aki szereti a mackós testalkatú pasikat?
Figyelt kérdés
Ki van hangsúlyozva a testalkat. Nem a széftörőkre gondoltam. xD2014. febr. 27. 20:46
4/18 anonim válasza:
Van, persze. Csak egyet se találok.
5/18 anonim válasza:
:D Én is maci vagyok,mégis van barátnőm ,úgyhogy van csak ritka,pedig régebben többen oda voltak a medvékért ://
7/18 anonim válasza:
Én sok ilyen párt látok, sportos alkatú szép lány, mackós pasikkal, csak 1 bibi van....
Mindegyiknél szokott lenni 1-2 plusz! A fele eltartja a csajt a 2 szép szeméért, megvesz neki mindent fizeti a számláit, és nem gazdag hanem ezért gürizik mint állat.
A másik fele meg alapból gazdag.
8/18 anonim válasza:
Hát, rám talán túlzás lenne azt mondani...
Van épp feleslegem, csak nem annyira sok.
De van aki nő ismerősöm a magas és kövér pasikat szereti.
Igaz ő már férjnél van és gyerekei vannak, de akkor is.
9/18 anonim válasza:
Persze,h vannak,de az ilyen lányoknak még be kell szerezni egy izmos pasit,akivel tudnak majd rendesen szexelni.Te meg fizetheted a lány számláit.
10/18 A kérdező kommentje:
4# Ha gondolod írj. :)
2014. febr. 27. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!