Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, mit gondoltok csak a...

Fiúk, mit gondoltok csak a magyar fehér lányok ilyen furán működőek vagy más nemzetiségű lányok is ilyenek?

Figyelt kérdés

Lányok ne írjanak, ők úgysem látják úgy a világot, ahogy mi fiúk.

Én azt tapasztalom, hogy a fehér magyar lányok mintha csak a bunkó rossz fiúkhoz tudnának vonzódni, plusz a sötétbőr is nagyon vonzza őket valamiért, ezért van sok lány négerrel meg arabbal, illetve cigánnyal. Ugye ezekben ott van alapbó a rossz fiús vonó is, így fokozattan gerjednek ezekre a sötét emberekre a lányok.

Ha egy fiú kedves, gyengéd, megértő, akkor már a kutyának sem kell manapság, főleg, ha még a bőre is fehér. Minket max a pénzünk miatt akarnak a lányok, de az meg milyen már mégis?!

Aki mégis fehér fiúnál köt ki az gyakran megcsalja azt vagy titokban vágyik egy sötétbőrű hím példánnyal való szexre, illetve minél jobb vagy egy lányhoz ő annál inkább elégedetlen, mert nekik az is baj, ha túl jó az élet, inkább szretnek szenvedni valamiért egy verős, alkes hapeik mellett vagy olyan mellet, aki folyton alázza megcsalja. Mintha a lányok a szenvedésre vágynának igazából plusz a sötétbőr is nagyon bejön nekik. A kettő kombó pedig nekik az igazi álom.

2014. febr. 27. 20:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
11%
8: ezzel az erővel akkor a mérnökök, informatikus vagy akármilyen végzettségű emberek, akik a munkájuk miatt csak férfiakkal dolgoznak, vagy bár nőkkel is, de azok foglaltak, akkor ők is buták és unalmas emberek?
2014. febr. 27. 20:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem ez a tapasztalatom, mint neked.

Ismersz egy olyan lányt is, aki négerrel van együtt? Egyet is?

Elárulom, hogy régebben dolgoztam idegenrendészetben, a négerrel házasodók fele csak a papír miatt házasodott, a másik felük viszont kifejezetten csúnya, általában tönkrement életű lány (általában nem az első házasságuk), és általában zűrös családból jöttek.

Kivéve ahol a pár mindkét tagja néger.

Kérdező, én 27 éves vagyok, most éppen nincs barátnőm, de már volt. Elképedve olvasom ezeket a kérdéseket a gyk-n. Van egy csomó aranyos, jólelkű, kedves lányismerősöm, mindig kérdezik, hogy tudnék-e nekik valakit ajánlani, de senkit nem tudok, mert a baráti körömben a fiúk vagy foglaltak, vagy okkal vannak egyedül. (Egy részük most szakított, munkamániás, meleg, stb, de a nagy részük egyszerűen nyomorék.)

27/F

2014. febr. 27. 20:53
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Most megkapom majd, mert lány is vagyok meg gyerek is.

De:

Én nem szeretem a "rosszfiúkat". Utálom, sőt, emberszámba sem veszem azokat, akik megütnek egy nőt. Ami pedig a bőrszínt illeti: az erről alkotott véleményeden felháborodtam. Úgy beszélsz más rasszokról (vagy ahogy te fogalmazol, ,,fajokról"), mintha ők valami más fajba tartoznának, nem a Homo sapiens sapiens-hez. Ez persze hülyeség. Nem a bőrszíne, vagy származása teszi az embert, hanem az ő személyisége. Nem lehet egy adott embercsoportot egy véka alá venni, mindig vannak kivételek. Ne érts félre. Most nyilván azt gondolod: ,,ez a kis hülye védi a cigányokat, meg biztos feketékkel szexel!" hát, lepődj meg, nem. Nincs semmi bajom a más nemzetiségű emberekkel, viszont még soha nem tetszett nem fehér fiú. Ez nem tudom miért van, de - csakhogy cáfoljalak - mindegyik a kedves, megértő kategóriába tartozott.

Szóval, a lényeg: az, hogy hova születünk, nem saját döntésünk, ahogy a bőrszín, a családi háttér és a nem sem. Tehát ezek alapján nem érdemes megkülönböztetni.

14/L

2014. febr. 27. 20:53
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy eredetileg nem vagy kíváncsi a lányok véleményére, azért én még is leírnám az enyémet és kiállnék a lányok mellett. Igen is nagyon sok lány (köztük én is) van úgy vele, hogy taszítónak és kiábrándítónak tartja a bunkó, rossz fiúkat. Soha is értettem és nem is fogok tudni rájönni, hogy mi a jóeget lehet rajtuk szeretni, én kifejezetten undorítónak tartom az ilyen srácokat. Egy normális ember nem viselkedik így, mindenkinek emberségesnek kell lennie a másikkal szemben és az sem árt ha némi alázatot is tud mutatni. Szánalmasnak tartom azt is ha valaki túlzottan egoista és öntelt, annyira hogy az minden mozdulatán és arckifejezésén látszik, netán még hangoztatja is...

Egyszóval, megint csak nem kéne általánosítani, mivel nem a "LÁNYOKNAK" jönnek be az ilyen srácok, hanem a "lányok EGY RÉSZÉNEK"...a kettő pedig nagyon nem ugyanaz...

2014. febr. 27. 20:59
 15/23 anonim ***** válasza:
11.: hát, néhány infós elég unalmas tud lenni :'D
2014. febr. 27. 21:02
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem A magyar lányok, hanem a magyar lányok EGY RÉSZE/TÖBBSÉGE/BIZONYOS magyar lányok. Nekem pl. a vörös haj, a szeplős fehér bőr és a szőke szempilla jön be egy férfin. Mint pl. ő: [link] És ő amúgy minden, csak nem rosszfiús.

Erre varrj gombot kérdező.

2014. febr. 27. 21:02
 17/23 anonim ***** válasza:
12-es: akkor add már meg ezeknek a lányoknak az elérhetőségét.
2014. febr. 27. 21:04
 18/23 anonim ***** válasza:

hát nekem kifejezetten nem tetszenek a sötét bőrűek, nem tudnám magam elképzelni egy feketével

a pénzre sem utazom, a barátom csóróbb nálam

ja és ha megütne, de akár egy bizonyos szintet meghaladóan megsértene szóban röpülne

ugyanis utálom az erőszakot

2014. febr. 27. 21:13
 19/23 anonim ***** válasza:
Dehogy adom, ismeretlen idiótákat nem szabadítok rájuk.
2014. febr. 27. 21:15
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Hm, tetszik ez a nagyszerű elmélet, zseniális lángelme vagy, kérdező! :)

Csak egy kis kérdés maradt bennem: Miért vagyok egy megértő, jólelkű, kedves, saját kereset nélküli (fiatal egyetemista), ráadásul FEHÉR (hűűűűűha) fiúval? Miért nem akarom megcsalni? Jah, bocs, ez már két kérdés. És tudnám még sorolni.

2014. febr. 27. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!