Mit tegyek az egyik lány ismerősöm barátnőivel? (Részletek lent. )
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt egy buliban. Jól elvoltunk, smároltunk is sokat. Azonban csak a buli végén jött oda neki több barátnője, akik elég jók. Szinte mindegyiket elég keményen megd*gn*m! Csak hogy ha ezek a lányok látták hogy a barátnőjükkel voltam egész buliban, és ezek után rájuk hajtanék, akkor nem hiszem hogy túl jó véleménnyel lennének rólam. Nem hülye kislányokról van szó, hanem értelmesebbekről. Én beismerem hogy önző, és mohó vagyok. Ez az érzés motoszkál bennem, hogy nem elégednék meg eggyel. És ha ezt látják rajtam, akkor lehet hogy lekoptatna az összes ezek után. Szerintetek mit tegyek? Hajtsak rá a lányra akit megismertem, vagy inkább a barátnőit próbáljam meg becserkészni?2014. febr. 27. 18:01
2/7 anonim válasza:
Ha én smárolok valakivel egy buliban, akkor a barátnőim már nem fognak kikezdeni vele...Maradj annál, akit megismertél. Szerintem.
3/7 anonim válasza:
'Szinte mindegyiket elég keményen megd*gn*m!'
13 evesen mindenkinek vannak ilyen nedves almai, amikor reggelre kelve egy tocsaban ebrednek... :D
4/7 anonim válasza:
Barátnőket hagyd. Azzal foglalkozz, akivel megismerkedtél és smároltál. Ha egyik barátnőmet fűzi valaki, én azzal a sráccal a jövőben nem jönnék már össze. Ha esetleg nyomulna rám is, meg a barátnőmre is, akkor kitesszük a szűrét mindketten és mindkettőnket elveszíti. "Értsük?"
5/7 A kérdező kommentje:
Értsük. :( Lehet hogy igazatok van, maradnom kellene annál akit megismertem. De nem akarnék tőle semmi komolyat, csak lefektetni.
2014. febr. 28. 00:12
6/7 anonim válasza:
gyanitom lefektetni is csak akarnad, mert egyebkent rad se nez... annyira szanalmas tud ez lenni, ertem en hogy nyomorod van, de minek ezt nyilvanosan?
7/7 A kérdező kommentje:
Rosszul gyanítod öreg. Ma mondta hogy itt aludna nálam!
2014. febr. 28. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!