Van olyan lány, aki tényleg szereti a magas fiúkat?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre,hogy nem igazán,csak a nagyon magasak,egyébként hátrányban van,aki 190 cm-nél magasabb(mint én is)...2014. febr. 26. 20:46
1/14 anonim válasza:
Az eszed miatt vagy hátrányban.
2/14 anonim válasza:
oh, jesszus....... amikor idetévedek, érzem, hogy süllyed az IQ szintem a sok gyökérségtől, amit itt olvasok
5/14 anonim válasza:
Én személy szerint vonzónak,férfiasnak tartom a magas fiúkat.Viszont az alacsony fiúkban semmi vonzót nem találok..szóval szerintem ne zavarjon a magasságod,sok lány van akinek pont ez az ideálja.
(meg végülis legalább felnéznek rád :D )
6/14 anonim válasza:
attól függ hogy van rajta egy kis izom vagy gyáltalán nincs...én a 160cm-mel csak 180 fölötti sráccal jártam és inkább legyen magas mint alacsony..26/l
7/14 anonim válasza:
Lehet, hogy a magasságod és az IQ szinted között fordított arányosság áll fenn.
8/14 anonim válasza:
Minden lány a magas fiúkat szereti. Valami más lesz a gond nálad, talán az arcod.
9/14 A kérdező kommentje:
ne gyertek már ezzel az IQ szinttel,nem vagyok egy buta gyerek.a tapasztalat mondatja velem,hogy túl magasnak tartanak a lányok és inkább választanak egy 175-180 centis fiút.
2014. febr. 26. 20:56
10/14 anonim válasza:
kétlem, hogy bárki is magasság alapján választ. még én sem, pedig 178 vagyok, így alapból ignorálhatnám az alacsonyabb fiúkat, mégsem teszem. volt is már alacsonyabb párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!