16-18 éves fiúk, sgítenétek?
Habár nem vagyok benne a kategóriában (15F)
Egyszerűen közlöm vele.
Bár én az "ellenkező oldalról" vagyok, szerintem lányok esetében sem különb a helyzet. Nem olyan rég én i hasonló szituációba kerültem, a srác többször próbálta tudtomra adni, hogy tetszem neki de én (mivel nem akartam megbántani) úgy tettem mintha nem venném a lapot és finoman kikerültem az ilyen helyzeteket. Aztán pár hét múlva elhívott mekizni...(amivel hozzáteszem totál melléfogott, mert nem járok oda na mind1, most nem ez a lényeg) Erre már nem tudtam azt színlelni, hogy totál nem veszem le mi a célja, úgyhogy közölnöm kellett vele, hogy sajnálom, de nem megyek el vele. Erre nem esett még le neki a dolog, ami kínos volt...így annyit mondtam hogy: "Nem, xy, úgy értem, köszi a meghívást, nagyon aranyos vagy, de nem szeretnék veled elmenni sehova sem kettesben...meeert.." és kb eddig jutottam, mert mondta hogy érti, leesett neki...
Hát, kínos volt de a hangsúlyozásommal azt hiszem kedvesebben hangzott mint így, innen felolvasva.
Kínos, de meg kell tenni...ne hagyd szegényt abban a hitben, hogy lehet még vmi...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!