Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 17-19 éves fiúk, ti hogy...

17-19 éves fiúk, ti hogy jöttetek össze az aktuális barátnőtökkel?

Figyelt kérdés

Leírnátok részletesen, hogyan ismerkedtetek meg? Úgy értem, személyesen mentetek oda hozzá először, esetleg ismerősön keresztül, neten, ilyesmi.

Köszi!

2014. febr. 25. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hát én már 18 éve együtt vagyok vele,igazából csak annyi szerencséje volt,hogy ő a jobb kezem lett,és nem a bal...

18/f

2014. febr. 25. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Annyira felidegesitettem ,hogy nekemtámadt én pedig lefogtam és megpusziltam.Na akkor még idegesebb lett,de én csak jót nevettem:)

Na még aznap,ráirtam facén bocsánatot kérni és másnapra meg is beszéltünk egy találkát,azóta együtt vagyunk:)

2014. febr. 25. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első találkozónk nagyon romantikus volt. Diszkóban láttam meg bebaszva, az a nem túl kapós, de azért zacskó se kell rá típusú csajszi. Szerencsémre csak 152 cm volt, úgyhogy a többi kan nem is vette észre, mer tuti lecsapták vóna a kezemről. Szal odamentem hozzá azt ő meg tette a szégyenlős kelletős fajta nőstényt aki nagyon tudja mit akar és mit nem. De hát szerelem volt első látásra mert jó kiállású fiatal hím vagyok, ő meg nőstény valami ördögi találmánnyal a lába között. Többit a fantáziátokra bízom, hogy mi is folytatódott eme kibontakozó szerelemből. Szóval így esett a mi kis első találkánk. 19/H, 17/N
2014. máj. 31. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
# 3 Te egy igazi úriember vagy. :D
2014. máj. 31. 15:35
 5/5 anonim válasza:
3 dejó
2014. máj. 31. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!