Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Illik minden nap írni annak a...

Illik minden nap írni annak a csajnak akivel ismerkedsz?

Figyelt kérdés

2014. febr. 25. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
ha a lányt érdekled, akkor valószínűleg nagyon is várja az üzeneted :)
2014. febr. 25. 19:25
 2/10 A kérdező kommentje:
o sose ír...Azt mondja sose ír azokra akiket szeret.Ki érti ezt?
2014. febr. 25. 19:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Ja illik csak a baj az hogy egyoldalú a dolog..

Ismerős.. és rossz érzés..

A mai csajok közül sajnos sok ilyen.. Hülyítik a pasikat és kell az egojuknak amíg nem találnak egy magas elvárásuknak megfelelőt..

De azért reménykedj hátha neked szerencséd lesz.. Én most vagyok túl egy két hónapos kínlódáson.. :(

2014. febr. 25. 19:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez a csaj sose ír....De ha beszélgetünk érdeklődő...Koszi kettes,és sajnálom ha vége lett :)
2014. febr. 25. 19:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nem ír, hát te se írj neki. Ez a dolog kölcsönös kell hogy legyen. Lehet, hogy majd akkor fog keresni, ha hiányolni kezdi az üzeneteidet.
2014. febr. 25. 19:38
 6/10 A kérdező kommentje:
de mar megbeszéltük ezt azt mondta,hogy nem ír rá azokra akit szeret!
2014. febr. 25. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Már bocs, de ez hülyeség. Ha azokra nem ír rá, akiket szeret, akkor mégis kire?! Akiket utál? Ne hagyd, hogy játsszon veled.

#5 voltam.

2014. febr. 25. 19:48
 8/10 A kérdező kommentje:
nem tudom,mit gondoljak :(
2014. febr. 25. 19:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Olyan nincs,hogy illik,ha nem akarod/nincs témád, zavarna ha elakad a beszélgetés, hülyének éreznéd magad, akkor nem kell. Szerintem nyugodtan megmaradhatsz kicsit titokzatosabbnak is, h mindig izgalmas legyél neki---ezt nemtom:D:D:D:D
2014. febr. 25. 20:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne írj rá folyton mert megun(mindenkire rá lehet unni)! Ne akarj 180-al száguldani ott ahol még csak 50-el szabad!!! Mert vagy nekicsapodsz valaminek vagy bemérnek és mindkettő szívás!!!! Attól hogy gyors vagy egyáltalán nem biztos hogy hamarabb érsz oda ahová szeretnél eljutni(millió buktató van)! És azok az emberek akik ugyanazt szeretnék amit Te röhögni fognak a markukban hogy sikerült téged legyőzni!!! Jó lehet hogy ez egy h*lye példa de remélem érted! Ha meg úgy érzed hogy szarik rád akkor tedd te is ugyanezt vele!
2014. febr. 26. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!