Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen nehéz korombeli,...

Miért ilyen nehéz korombeli, vagy plusz mínusz 5 év körüli lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
27F
2014. febr. 25. 15:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért, nehéz?
2014. febr. 25. 15:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Mert vagy foglaltak, vagy nem tudok megfelelni a ki nem mondott elvárásaiknak saját lakás, kocsi például..
2014. febr. 25. 15:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló korú vagyok, de eddig még egy olyan lánnyal sem találkoztam, akinek az első 2 kérdése az volt: Lakás? Kocsi?
2014. febr. 25. 15:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Feltettél egy kérdést, aztán 3 perc múlva megválaszoltad.Grat.
2014. febr. 25. 16:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem nehéz, ha reális önképpel rendelkezel és tudod, hogy értékeiddel mely női célcsoportban találsz könnyen számodra is elfogadható kompromisszumot jelentő női egyedet.
2014. febr. 25. 16:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha Te úgy gondolod e miatt van, akkor miért nem teszel érte,hogy megfelelj?
2014. febr. 25. 16:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

29F vagyok es ez a nap leghülyebb kerdese. Barlangban elsz?

Szerintem, pont ez az idealis kor a komolyabb ismerkedeshez! Mar körvonalozodnak az eletpalyak, kiforrtak a szemelyisegek, nem aszerint kategorizalnak, hogy a szülök mit tettek alad, hanem hogy te magad merre haladsz.

3 eve vagyok jelenlegi parommal es annak ellenere, hogy nem flörtölök, böven akad lany a környezetemben aki többe-kevesbe rejtett celzasokat tesz, hogy milyen jo is lenne, ha ra is szannek egy kis idöt...

Ezzel valoban azt akarom mondani, hogy nem a lanyokon mulik, hanem rajtad! Es ennek örülhetsz! Mert masokat nem tudsz megvaltoztatni, magadat viszont igen! Küzd le gatlasaidat, valositsd meg terveidet/elkepzeleseidet az elet mas területein is es onnantol kezdve mar csak rajtad all, hogy kapcsolatra vagy kalandra vagysz!

2014. febr. 25. 16:13
 8/12 A kérdező kommentje:

Oké nem általánosítok és nem szegezik a fejemhez a kérdést van e lakás vagy kocsi ez csak amolyan magából értetődő mert hamar leépítik az embert, az első vagy második randi után minden különösebb magyarázat nélkül..

Ez a korosztály neten már nem igazán ismerkedik.. és nagy részük már komoly kapcsolatban van vagy éppen "karriert épít" Nem tudom te hol élsz lehet neked minden egyszerű mint a karikacsapás..

2014. febr. 25. 16:20
 9/12 A kérdező kommentje:

Teszek érte amit lehet de munka és tanulás mellett még pont arra van pénzem hogy vegyek egy lakást még hitelt sem kapok fizetek egy lakástakarékot 10 évre kötve ennyit tudok tenni.

Külföldre kimenést meg hagyjuk.. Kapcsolatok és tőke és egy keresett szakma nélkül..

Ide köt az egyetem.

2014. febr. 25. 16:22
 10/12 A kérdező kommentje:

Autóm pedig nincsen ahhoz jogosítvány is kéne....

Majd ha lesz több időm és végeztem az egyetemmel akkor szóba jöhet az autó is ha minden jól alakul

2014. febr. 25. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!