Alkalmi, laza partner. Hol?
Figyelt kérdés
Kifejtve kicsit a kérdésem: érdekelne,hol tudnék laza kapcsolatra partner keresni. szórakozóhelyeken való ismerkedést nem kedvelem. Normális pasira vágynék,de nem párkapcsolat céljából. Esetleg van valami társkereső erre kihegyezve?2014. febr. 25. 00:15
1/24 A kérdező kommentje:
ja és 21 éves nő vagyok
2014. febr. 25. 00:17
3/24 anonim válasza:
Szerintem menj aludni pajtás. :) A legtöbb srác már elélvezett.
4/24 anonim válasza:
valahogy nemutdom elhinni, hogy tényleg lányvagy :D írj üzit és bizonyítsd! :D
5/24 anonim válasza:
Mit takar nálad a normális? Sokan keresnek ilyet, de ismerkedésnél azért ezt mégse lehet benyomni... :D
6/24 A kérdező kommentje:
kedveskék! miért is kellene neked bármit is bizonyítanom? egyébként a kérdés az volt, hogy erre specializálódott oldalt ismertek-e, nem az,hogy ki hiszi el,hogy nem minden nő vágyik párkapcsolatra..no de lényegtelen
2014. febr. 25. 00:26
7/24 anonim válasza:
Pl itt, gondolom már el is árasztottak a privátokkal, vagy goldengaten is megpróbálhatod.
8/24 A kérdező kommentje:
igen, tényleg ismerkedésnél ezt nem lehet benyomni, csak azt az aprócska tényt felejtettük el,hogy én még nem ismerkedek :)
elsősorban hölgyek tanácsát,tapasztalatát várnám egyébként, hogy hol érdemes belekezdeni egy ilyenbe. mert én sem egy olyan partnert keresnék,aki a barátnője,felesége mellett jár hozzám kufircolni, hanem olyat,akivel szórakozni tudnék úgy,hogy nem a ringyója vagyok. A kommenteket elnézve ilyen válaszokra sajnos nem nagyon számíthatok :(
2014. febr. 25. 00:32
9/24 anonim válasza:
love.hu-n vagy csak szex opció
10/24 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! kösz,majd észben tartom 2 hónap múlva,amikor tényleg a golden gate-n fogok sétálgatni
2014. febr. 25. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!