Volt már nektek olyan, hogy valakiért meg tudtatok változni előnyötökre? Meg lehet egyáltalán változni? 24l
Konkrét példa:
Tetszett valaki. Tudtátok, hogy változnotok kéne, nyitottabbá, közvetlenebbé, barátságosabbá válnotok azért, h végre legyen is valami köztetek, ne csak tipikus "tetszem-nem tetszem neki" stagnálás.
Meg tudtatok ti valaha is változni? Ha igen, hogyan? Én tudom min kéne, de nem megy.
Igazad van, de az a baj, h rettentő nehezen és lassan mozdulok ki a komfort zónámból.
Ez szerintem embertípus függő is. Meg neveltetés is.
Igen, elég nagyot változtam. Meg lehet változni, csak akaraterő kérdése.
21F
5-ös. Akkor adj tippeket.:D Nem vagyok nyuszi, de azért, öööö de mondjuk eléggé az vagyok. És ez már kicsit hátrány.
6-os. Szerintem irdatlanul nehéz, főleg elkezdeni. Max. csak nagyon lassan megy, de hát nincsenek rá éveim. És magam miatt is akarok változni.
soha nem értettem mi jó abban ha megerőszakolom magam más kedvéért
attól vagy az aki vagy amilyen vagy
Nem hiszem, hogy valaha is változtam volna, vagy változnék... Vagy elfogad valaki úgy ahogy vagyok, vagy nem. Nem tagadom meg önmagam csak azért, mert valakinek nem tetszik. Senkinek nem tenne jó hosszú távon.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!