Előfordult már veletek hasonló kellemetlen helyzet, hogy a kutyának sem kelletek?
Jelenleg se kellek senkinek... :D Az hogy miért már más kérdés, maradjunk annyiban, hogy nem vagyok épp átlagos emberke, és ezt nem a külsőmre értem, mert az szerintem elég hétköznapi.
26/F
Nálam is jelenleg ez a helyzet áll fenn, pedig jó csajnak mondható vagyok, ma is pl. piros lámpánál állva, mellettem lévő kocsiból, rám kacsint és mosolyog egy vadidegen, tök helyes pali :D
előfordulnak ilyen és ehhez hasonló esetek, mikor fülig érő szájjal, rám vigyorognak, v integetnek, kacsintanak stb. Buszról, kocsiból kipillantva, úton-útfélen.
Jólesik, megszokja egy idő után az ember :)
De néha még én is meglepődöm...
Főleg akkor, amikor tudom magamról, h nem vagyok épp formában, mert nincs rajtam smink, fel van tűzve a hajam stb. Nem azért h elszálljak, de ezek szerint én minden kence nélkül, természetesen is jól nézek ki :)
Mégis szingli vagyok.
Viszont ez a "kutyának sem kellek" helyzet is változó, mert van amikor sok mindenkinek kellenék, van amikor meg épp senkinek sem. Hát igen, csak én válogatok is mint a kendermagban.
Szóval nyugi, ez is egy átmeneti állapot ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!