Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 20+ Férfiak! Taszító, ha egy...

20+ Férfiak! Taszító, ha egy lány ennyire vékony?

Figyelt kérdés

[link]

A képen nem én vagyok, de nagyjából ilyen az alakom (széles váll-csípőcsont,vékony derék), ennyire vékony vagyok, a bordáim is látszódnak.

Régen "jó húsban" voltam, csak jött egy betegség, fogytam 10 kilót, ebből csak 2-őt sikerült visszaszedni, mert gyors az anyagcserém (mindig is az volt, irtó könnyen fogyok, ugyanilyen nehezen hízok). Jelenleg kemény 45 kiló vagyok vasággyal,és 165 cm magas.

Szóval ez a soványság mennyire tolerálható? Sok helyen hallom,olvasom,látom, hogy finoman fogalmazva nem esztétikus, "szúr", stb. Ha megláttok egy ilyen testalkatú lányt, mi az első benyomásotok?

(Nem akarok neten ismerkedni, privát üzenetektől kíméljetek, légyszí')

2014. febr. 24. 17:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem vékony, engem szúrna a medencecsontod :) Taszítónak nem mondanám, de egészségesnek se. :/ (Bocs)
2014. febr. 24. 21:04
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Igen taszító. Persze ha neked így jó, az a te dolgod.
2014. febr. 24. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:

nekem tetszik ismerkednék is veled ha lehetne de te nem szeretnél mint ahogy írtad is úgyhogy megkíméllek a privát üzenetemtől..

26 F

2014. febr. 24. 22:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem kimondottan tetszik, egy kicsit sem taszító.
2014. febr. 27. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is bejön, szóval ettől ne félj. Persze attól is függ, hogy emellé milyen popsi társul :D
2014. márc. 22. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!