Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogyha odaírom...

Miért van az hogyha odaírom egy válaszomhoz hogy lány vagyok akkor egy percen belül rögtön 10 privi érkezik?

Figyelt kérdés
Választól teljesen függetlenül, ismerkedési célzattal:\
2014. febr. 24. 14:37
1 2 3
 21/26 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:

#17:A sok rinyagép elvárja,hogy majd futsz utánuk.Szerintem,aki személyes találkára képtelen,az ne is akarjon kapcsolatot,mert töketlen!

Nem tudom mit gondolnak az ilyenek.

Én ha valakivel elkezdek esetleg neten beszélni ês szimpatikus,akkor terelem a beszélgetést a találka felé,mert addig úgyse lesz belőle semmi.

2014. febr. 24. 15:22
 22/26 anonim ***** válasza:

"Én ha valakivel elkezdek esetleg neten beszélni ês szimpatikus,akkor terelem a beszélgetést a találka felé,mert addig úgyse lesz belőle semmi."

Erre mondják, hogy mázlista...

Ha én valakivel elkezdek neten beszélgetni, és szimpatikus, akkor az ország másik végén lakik és komoly kapcsolatban van.

2014. febr. 24. 15:27
 23/26 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:
#utolsó:Ez bárkivel megesik.Velem is volt már ilyem és ezért utálok neten ismerkedni.
2014. febr. 24. 15:41
 24/26 anonim ***** válasza:
mert az oldalon lévők 90%a szexéhes dugni vágyó
2014. febr. 24. 16:03
 25/26 anonim ***** válasza:

En nem ismerkedek neten egyaltalan.

Mert teljesen mas kepet epit fel az ember magaban a masikrol.

A nok szeretnek George Clooneyt, Brad Pittet, Tom Cruise-t, stb. odakepzelni.

Ha megtortenik a kepcsere es valaki nem szimpi a masiknak, akkor megy a lerazas.

Ha randira kerul a sor, akkor ott derul ki hogy a no 1,5 fejjel magasabb es szelteben 2x akkora mint a pasi.

De ez csak a nonek jelent gondot es elso tali utan hanyagol, nem koszon stb.

Eddig 1x volt "sikeres" netes kapcsolatom. Ott a no kezdemenyezett.

2 gyerekes 34 eves hazas anyuka szemelyeben, aki eleg helyes volt. En akkor voltam 24.

Egy egesz estes szexben ert revbe a kapcsolat.

A ferje rajott es nem folytattuk.

Mondjuk ugy irt ram, hogy valni akar, mert a ferje megcsalja meg fel eve mar elhidegultek.

Egyebkent a ferje benne lett volna egy 3-asban is, vagyis en, o, meg a neje.

En elkezdtem erzeseket taplalni a no irant es mondtam, hogy en nem osztom meg massal akit szeretek.

Meg a legtobb kapcsolat mar ami nem nyitott az nem birja ki a 3-ast, altalaban valas a vege.

Vegul talalt egy 28 eves sracot az egyik tarskereso oldalon, akivel osszejott a 3-as. Beleszeretett es elvalt a ferjetol.

2014. febr. 24. 16:08
 26/26 anonim ***** válasza:

Ahhoz azért igencsak érdekese választ kell adnod egy kérdésre, hogy én írjak neked... :D

Egyébként meg mi az, hogy nem férfias egy üzenet?

2014. febr. 24. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!