Miért van az hogyha odaírom egy válaszomhoz hogy lány vagyok akkor egy percen belül rögtön 10 privi érkezik?
Figyelt kérdés
Választól teljesen függetlenül, ismerkedési célzattal:\2014. febr. 24. 14:37
11/26 anonim válasza:
Nem mondom jólesik a hölgyektől a szexuális tartalmú üzenet, de mondjuk melegektől már nem annyira :DDDD Ez egy ilyen oldal, és kész :)
12/26 anonim válasza:
11. ha akarod, most leszek én a lány
14/26 anonim válasza:
En nem kaptam meg egyik nemtol se semmit, de leszarom.
28F
15/26 Dávid,aki nem Dávid válasza:
Ha nem írod oda,akkor is.Vannak itt olyan fogyatékosok,akik képesek komplett önéletrajzot küldeni.
16/26 Dávid,aki nem Dávid válasza:
Férfias üzenet:
Szia!
Asszonyommá teszlek te nőstény állat.
Ui:Ha megmondod hol laksz.
17/26 anonim válasza:
Generációs probléma.A gép előtt ülnek egész nap,nem tudnak személyes kapcsolatokat kiépíteni.Szánalmas.A sok 18+ filmből amire maszturbálnak,azt a következtetést vonják le,hogy egy üzenettol,szetdobjatok a lábatok.Később itt nyávognak,hogy nincs barátnőjük.ha meg személyesen szeretne találkozni Velük,fülüket,farkukat behúzva lapitanak.Nem vicc,többször kezdeményeztem személyes találkozott,olyankor egy nagypof@ju sem válaszolt.
18/26 anonim válasza:
Meg sem merem már említeni, hogy volt-nem egy, nem kettő-férfi aki a farkáról küldött képet...kéretlenül persze..na mindig van lejjebb
19/26 anonim válasza:
Erre a kérdésre hány privit kaptál eddig? :D
20/26 anonim válasza:
Én is lány vagyok, de nem szoktam kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!