Mi segít feldolgozni ennyi csalódást?
Figyelt kérdés
Hosszú idő óta ő volt az egyetlen pasi,akiben meg tudtam bízni,mégis csal6dast okozott. Érzelmileg kihasznált, lelkileg összetört,majd mikor már nem kellett a lelkisegély, rám se tojt. Addig jo voltam,en hül,míg lelket öntöttem belé2014. febr. 23. 23:10
1/4 anonim válasza:
Sport, új hobbi, tűzz ki magad elé egy új elérhető célt :) Barátkozz bulizz :)
2/4 anonim válasza:
Ne a s--geden ülj, hanem csinálj ezt azt. Sportot mindenképp, meg kreatív elfoglaltságokat. És tanulj belőle, hogy az első mindig te légy, ne rinyálj, mert mindig kicsit az is hibás, akit átb--sztak.
3/4 anonim válasza:
Most akkor a bánatod akarod elsírni, vagy egy pótlékpasit keresel?
4/4 anonim válasza:
Menj el bulizni, találkozz sokat a barátaiddal, keress hobbit ha még nincs. Nekem is hasonló esetem volt a nyáron csak engem a lány használt ki... és sokáig én is ebben a helyzetben voltam de a barátokra mindig lehet számítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!