Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A 38-40 év közötti lányok...

A 38-40 év közötti lányok miért kapkodak, miért pánikolnak pasi után?

Figyelt kérdés

Nem egy ilyen korú lány ismerősöm van és annak idején, pl. 10 éve igencsak fennhordták az orrukat. Lazán elküldtem engem is! Most meg nincs senkijük, se gyerek, semmi, már láttam is az utcán, eléggé leharcolt állapotba lett ez a lány speciel, aki elküldött, már lóg a melle is, felszedett vagy 15kg pluszt és a haja sem hosszú már..

Össze vissza írogat, "árulja" magát, pasit keres, de úgy látom nemigen jár sikerrel....

Mi lett a hajdani, beképzelt lányból....

2014. febr. 23. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom. De már hallottam olyanról, hogy egy meleg férfit próbált meg megfűzni, hogy csináljon neki gyereket :D

azért ez a fokú kétségbeesés már vicces.

2014. febr. 23. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Idővel minden lány ilyenné válik, tudod más a férfiak és a nők biológiai órája. A nők hamarabb érnek, a férfiak később. Ezért van az hogy a nők fiatalon válogathatnak, a férfiak pedig 30-as, 40-es éveikben.

Ez az élet rendje.

2014. febr. 23. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:

és ha így nézzük effektíve szerencsések vagyunk mi férfiak, mert több aktív évünk van, mint a nőknek :)

persze ahhoz hogy 40es éveink végén is sármosak legyünk folyamatosan kell edzeni, és divatosan öltözködni.

Viszont ekkor már lehet fiatal 20onéves lányokkal ismerkedni :)

2014. febr. 23. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Lejárt az ideje, és ő ezt tudja. Ha most nem talál párt magának és nem alapít családot, akkor soha nem fog.
2014. febr. 23. 22:11
 5/6 A kérdező kommentje:

4-es. Igen én is valami ilyesmire gondoltam! :-)

Nem vagyok vele haragban, semmi kivetnivalót nem látok a lányban, barátként nézek rá, írunk is a facebookon.

Csak olyan komikusnak találom, hogy azelőtt úgy válogatott, mint az atyaisten, akkoriban engem is lekezelt!!

Most meg nem hiszed, szinte mindegy neki, hogy ki az csak jöjjön már valaki! Akár utcaseprő, vagy qazimodo kinézetű is az egyén csak vegye már el valaki! :-)

2014. febr. 23. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt reklámozni kéne a lányoknak :) hogy elgondolkodjanak egy kicsit ;)
2014. febr. 23. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!