Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mennyire fontos, hogy...

Fiúk! Mennyire fontos, hogy egy lány ki legyen sminkelve?

Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 22:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

20: szerinted a férfiak nem tudják megkülönböztetni, szerintem meg én nagyon is jól tudom. Ráadásul amit írsz az megint csak az idióta férfiakra igaz. Egy szórakozóhelyen is észreveszem a smink nélküli lányokat és nem tartom szebbnek náluk a kevésbé szépeket akik jól kisminkelik magukat.

Férfi (férfiak) vagyok (vagyunk) de azért teljesen nem kell hülyének nézni (minket). Lehet neked hihetetlen, de vannak férfiak, akik hozzá tudnak szólni a sminkhez meg a körömlakkhoz is, mert esetleg olyan barátnőjük volt/van akivel megbeszéli ezt is, vagy érdeklődnek efelől is stb. én speciel mindig kíváncsi voltam, hogy a barátnőim ha sminkelnek, hogyan csinálják stb. és volt amelyik el is magyarázta, hogy ezt azért mert... ide ezt azért mert, ebből ennyit azért mert stb.

Férfiak vagyunk, de azért nem csak a kocsik, a konditerem, meg az iPhone, meg a legújabb akciófilmek érdekelnek minket, hanem odafigyelünk a párunk dolgaira is, részt veszünk a házimunkában, főzünk, mosunk, takarítunk ha kell, még ha hihetetlennek tűnik is, hogy ilyen férfiak is léteznek. :)

2014. febr. 27. 00:03
 22/23 anonim ***** válasza:
ja és 18-as voltam.
2014. febr. 27. 00:03
 23/23 anonim ***** válasza:

21:

természetesen tudom h vannak férfiak akik értenek hozzá.

a legjobb sminkesek férfiak, és a fotósok is messziről megmondják kin van smink és kin nem. senkit nem nézek hülyének, kivéve akik részegen teszik a szépet a vakolatra kikent csajnak, aztán másnap azt ecsetelik a haveri körnek h reggel megrémült a csajtól amikor felébredt mellette. aki egy akár nagyon kisminkelt csajról nem tudja megállapítani, h alapból szép e vagy nem, én azt a férfit tartom kicsit butának.

egyébként meg lehet h te észreveszed őket, de ez ritka. ha egymás mellé raksz 2 képet az egyiken kisminkelve ugyanaz a csaj, a másikon meg nem kisminkelve, tuti a sminkelt kép fog nyerni. mondjuk profi fotós nem is nagyon csinál portré képeket, profi sminkes nélkül. ez a fény viszonyok miatt van. napfénynél, tök jól kinézhet az ember smink nélkül, de este, erős megvilágításnál nem. a lámpa, meg a neonfény felnagyítja a hibákat. és akkor még mit kezdjen az, aki nem szórakozásból, meg pasit akar fogni, hanem olyan helyen dolgozik, ahol jól kell kinézni...

amúgy csak az lep meg, hogy azt mondod, értesz hozzá, mert volt ilyen barátnőd, aki elmondta hogyan kell, tehát nyilván sminkelte magát. ha meg így volt, nem értem miért mondasz ilyen nyilvánvaló hülyeséget, hogy

"azért sminkelnek a nők többségében, mert kevés köztük a tökéletes szépség, tehát az sminkel aki rászorul erre, aki meg szép annak nem kell. "

persze ha nem csak a hogyanról, hanem a miértről kérdezted volna, lehet elmondta volna, h nem ezért sminkel egy nő. persze azt is megértem, ha a barátnődet nem gondoltad szépnek, de attól még ugyanúgy nem értem, mi bajod a sminkeléssel.

egyébként lehet h te tényleg meg tudod különböztetni. de itt van pl ő:

[link]

sztem egy szórakozóhelyen, a férfiak 90%-a nem fogja megállapítani h smink van rajta. max egész közelről, de nem fog vele törődni. ha meg esetleg mégis törődik, és emiatt nem tetszik neki a csaj... akkor én azt mondom ott a pasival van vmi fura.........

2014. febr. 27. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!