Mit tegyek? Van egy lány aki nagyon tetszik, csak az a baj hogy van barátja. Szedjem szét őket? Vagy mit csináljak?
Ha szétszeded őket, akkor le fognak csukni. Hacsak jól el nem rejted a testrészeket...
Komolyra fordítva a szót, egyéne válogatja, hogy kinek mi az értékrendje. A magadét csak te tudhatod.
Van, aki azt mondja, hogy kapcsolatot szétzilálni bűn. Mások szerint azért teszed, hogy a másik féllel egy még jobb kapcsolatot alakíts ki, és különben is, ha az a meglévő kapcsolat stabil, akkor úgyse tudod szétszedni.
Szerintem van igazság a másodikban is, de nem szabad elfelejteni, hogy egy vesztes fél akkor is lenne ott, aki most a lánynak a barátja.
Ha normális lány, szereti a barátját és te valamilyen csellel szétszeded akkor csak azt éred el vele hogy szerelmi bánatában fél évig rá sem bír nézni senkire.
Ha meg rossz a kapcsolata és te jóban vagy vele, akkor biztos elpanaszkodja neked ha megfelelően közelítesz hozzá.
De én inkább várnék.
Féltem lehet hogy szét fogom őket szedni !
de lehet hogy nem járna velem. :$ megéri??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!