Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, titeket melyik csaj...

Fiúk, titeket melyik csaj érdekelne jobban?

Figyelt kérdés
Akivel végig komolyan, bár kicsit kevésbé gördülékenyen beszélgettek, vagy akivel felszabadultak vagytok, de végig csak hülyeségekről és viccelődve beszélgettek?
2014. febr. 22. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyik se.
2014. febr. 22. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem ezen múlik.
2014. febr. 22. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy lány, akivel komolyan lehet beszélgetni bármiről, ha szükséges. Viszont emellett ne érezzem magam feszengve mellette. Számomra mindkettő fontos, enélkül egyik sem érdekel komolyan. :) Remélem segíthettem. :) 17/f
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább az utóbbi, mert abból még fordulhat komolyra a dolog. Az elsőnek ha az alaptermészete nem ilyen, és túl komoly, az nem jönne be.
 5/7 anonim ***** válasza:
legyen legalább oylan hülye mint én :D
2014. febr. 22. 19:47
 6/7 anonim válasza:
Legyen hülye, mint én, de tudja betartani a határt, és komoly témákról is lehessen vele beszélni. Jobb hülyéskedni, de ha úgy hozza a beszélgetés, tudjon komoly is lenni.
2014. febr. 22. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Az érdekelne, akivel komolyan és hülyéskedve is lehet beszélgetni ;)
2014. febr. 22. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!