Fiúk, titeket melyik csaj érdekelne jobban?
Figyelt kérdés
Akivel végig komolyan, bár kicsit kevésbé gördülékenyen beszélgettek, vagy akivel felszabadultak vagytok, de végig csak hülyeségekről és viccelődve beszélgettek?2014. febr. 22. 19:34
3/7 anonim válasza:
Egy lány, akivel komolyan lehet beszélgetni bármiről, ha szükséges. Viszont emellett ne érezzem magam feszengve mellette. Számomra mindkettő fontos, enélkül egyik sem érdekel komolyan. :) Remélem segíthettem. :) 17/f
4/7 anonim válasza:
Inkább az utóbbi, mert abból még fordulhat komolyra a dolog. Az elsőnek ha az alaptermészete nem ilyen, és túl komoly, az nem jönne be.
5/7 anonim válasza:
legyen legalább oylan hülye mint én :D
6/7 anonim válasza:
Legyen hülye, mint én, de tudja betartani a határt, és komoly témákról is lehessen vele beszélni. Jobb hülyéskedni, de ha úgy hozza a beszélgetés, tudjon komoly is lenni.
7/7 anonim válasza:
Egyik sem. Az érdekelne, akivel komolyan és hülyéskedve is lehet beszélgetni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!