Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk! Ti mért a külsőjét...

Liza6789 kérdése:

Fiuk! Ti mért a külsőjét nézitek a lányoknak és nem a belsőjét?

Figyelt kérdés
nem tudom hogy mindenki igy van e ezzel de én csak ilyen fiukkal találkoztam eddig :/ nem is foglalkoztak velem mert nem vagyok olyan nagyon szép csak átlagos és ezért elutasitottak :/

2014. febr. 22. 14:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én egy lánynak először a külsejét látom, aztán a mozgását/viselkedését/reakcióját. Ez, ha nem visszataszító, onnantól nem érdekel a külső :) Ezek után, ha megismerek valakit, akkor nekem a külső és belső tulajdonságok egybeolvadnak, egészben látok egy személyiséget, a testével együtt. Ilyenkor engem már nem tud érdekelni a kinézete De ez én vagyok :) Remélem segíthettem. :) 17/f
2014. febr. 22. 14:39
 12/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. febr. 22. 14:42
 13/18 anonim ***** válasza:
A külső megfog, a belső megtart.
2014. febr. 22. 15:00
 14/18 anonim ***** válasza:
63%
Bagoly mondja verébnek. Ti lányok vagytok azok, akiket kizárólag a fiúk külseje érdekel. Amúgy a te esetedben valószínűleg azért, mert a belsődben se látnak semmi vonzót.
2014. febr. 22. 15:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha most küldenék képet magamról, aki állítólag 10/5-6 kinézetű vagyok azt mondanád te is és a barátnőid 99%-a, hogy nem vagy az esetem. Akkor kit is érdekel elsősorban a külső??
2014. febr. 22. 15:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért mert a belső megismeréséhez akár hónapok is kellenek, és a nők inkább továbbállnak a sokadik lyukvadászhoz. Aki picit lassabbra venné a tempót, az elbukott, mivel nem elég határozott meg stb....
2014. febr. 22. 15:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Pont fordítva látom. Amíg egy férfi képes megszeretni egy lányt a belsője alapján, addig egy lány szóba se áll a fiúval, ha az nem felel meg a külső elvárásainak. Rettenetesen ocsmány külsejű férfiként legalábbis ezt tapasztalom.
2014. febr. 22. 16:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Mivel senki sem gondolatolvasó, senki sem lát a másik fejébe így külsővel indul a dolog. De majd ha felnősz felfogod.
2014. febr. 22. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!