Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 10 év körkülönbség?

10 év körkülönbség?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire lehet rosz egy kapcsoltban 10 év korkülönbség? én most vagyok 18(L) és akinek tetszik és nekem is tetszik 28. Párszor találkozgattunk, semmi komoly nem történt még.
2014. febr. 22. 00:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Azért így már annyira nem vészes, papíron felnőtt vagy.
2014. febr. 22. 00:08
 2/9 anonim ***** válasza:

10 év múlva már nem annyira, de most még elég durva

te egy érettségiző, vagy legalábbis olyan korú lány vagy, még tizenéves, ő meg egy felnőtt ember, majdnem 30

szerintem ez elég sok

2014. febr. 22. 00:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Én így 24-5 évesen sem jönnék össze 18 évessel, még most kerülnek fősulira, egyetemre, jön a kiélős korszak, nagy jellembeli fejlődések...28 évesnek meg már az élet nagy dolgain kell gondolkozni, család, ház, munka...
2014. febr. 22. 00:10
 4/9 anonim válasza:
48%

Szerintem nem gáz, én is 10 évvel fiatalabb csajjal járok.

22F

2014. febr. 22. 00:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Én nem csináltam semmit, csak el hívott egy randira amin meg is lepődtem de gondoltam beszélgetünk egy jót. Igen érettségizős vagyok 19 leszek idén, ezért is gondolom, hogy ez nem valami jo igy mert más dolgokat akarunk ő majd lassan gyereket mikor én még épp hogy el kezdek dolgozni. Lehet furán hangzik de "annyit se érne meg, hogy egy kicsit boldog legyek?"
2014. febr. 22. 00:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is kb. ott tartok korban, de eszem ágában sem lenne összejönni egy 18 évessel!
2014. febr. 22. 00:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond. 24 evesen en is osszejonnek egy 10 evvel fiatalabbal is minden problema nelkul. Egyszer elunk aztan vagy bejon vagy nem, de legalabb kiprobaltad.
2014. febr. 22. 00:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Akik itt írtátok vagy fogjátok írni, hogy semmiféleképpen nem jönnétek össze egy 18 éves lánnyal meg lehet kérdezi, hogy miért?
2014. febr. 22. 00:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Közel ennyi idősen én simán összejöttem ennyi idős lánnyal,mert tele voltam.Azóta csődbe mentem és már nem tudnék kitartani egy másik nem dolgozó/tanuló embert,ezért kapcsolatra már nem vállalnám,mert a csini kis testén kívül mást nem tudna belerakni a dologba,az meg édeskevés nekem jelenleg.
2014. febr. 22. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!