Miért gondolom azt, hogy én nem lehetek vonzó és a lányok csak átnéznek rajtam vagy csúnyának tartanak és kibeszélnek emiatt a hátam mögött?
Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 21:51
11/11 anonim válasza:
Amíg nem látunk addig úgy gondoljuk, hogy nagy valószínűséggel valóban ronda vagy, igen! Ez szokott lenni az oka egyébként. Ritka mikor csak az önbizalom hiány miatt van, mert ha nem lennél ronda, akkor a csajok (egy nagy részük) maguktól is a közeledbe kerülnének, mert akarnának, de nem akarnak, nem vetkőzik le a női büszkeségüket, vagyis nem vagy elég jó, vagyis nem vagy számukra vonzó, tehát átlagos vagy vagy ronda. Ne gondolkodj már ennyit, mert attól nem lesz jobb, és szebb sem leszel tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!