Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 165cm vagyok, F. Ez miatt az...

165cm vagyok, F. Ez miatt az összes lány dobott az elején! Mindenkinek min 180cm-es pasi kell! Miért kellett nekem megszületnem?

Figyelt kérdés
Ha nem lennék félős, már régen véget vetettem volna az életemnek!

2014. febr. 21. 20:25
 1/10 liza6789 ***** válasza:
ne legyél ilyen magadddal .. a mai világban rengeteg kicsi lány van akik nem mindig vágynak náluk 30 centivel magasabb fiura.. pl én is csak 150 centi vagyok és annyira nem jönnek be a magas fiuk ( jo volt pár magas barátom is de kellemetlen volt ugy beszélgetni vele hogy csak a mellkasát láttam XD )
2014. febr. 21. 20:29
 2/10 A kérdező kommentje:
1-es. Tudod mi a legrosszabb az egészben? Hogy még az alacsony lányok is magas pasit keresnek!
2014. febr. 21. 20:32
 3/10 liza6789 ***** válasza:
hát ha igaz akkor nem értem őket .. én mondom tök kényelmetlenül éreztem magam magasabb pasi mellett..
2014. febr. 21. 20:35
 4/10 A kérdező kommentje:
3-as. Üsse kő! Fogjunk össze! Írj nekem, talizzunk, randizzunk, alapítsunk családot! Már van hol laknom, ha szimpik leszünk költözzünk össze!
2014. febr. 21. 20:36
 5/10 anonim válasza:
Ha valaki emiatt dob valakit, akkor nem veled, hanem velük van a baj. Most komolyan! Szerinted ez olyan fontos, hogy milyen magas vagy?!? Valakinek pont ilyen alacsonyan fogsz kelleni! És nem akarlak bántani, de ez a "megölném magam" szöveg olyan szánalmasan hangzik. Am meg a magasság is olyan dolog, mint a szemszín. NEM TUDSZ RAJTA VÁLTOZTATNI!
2014. febr. 21. 20:37
 6/10 A kérdező kommentje:

5-ös. Egyetértünk, hogy nem tudok rajta változtatni! Ezért gondoltam a végzetem felé!

3-as. Várom válaszod, a szebb jövő felé! :-)

2014. febr. 21. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Butaság. A felszínes emberek döntenek a kinézet alapján. Valószínűleg eddig felszínes vagy túl fiatal lányokkal próbáltál meg összejönni. Lesz majd olyan, aki a személyiséged alapján szeret. Egyébként annyira nem vagy alacsony.
2014. febr. 21. 20:45
 8/10 A kérdező kommentje:

7-es. Igazad lehet, de hidd el az élet másmilyen! Te azt írod, nem csak a magasság fontos....társaságban minden nő igazat is ad neked, de....hidd el, a nőkben csak ott lapul a kisördög....azért csak a magas pasikat keresik!

Mondjuk egy 30 éves 1-2 gyerekes családanya már nem csak a magasságot nézi vagy nem csak azt, de ez sem jó, mert a magas pasi kihasználta, szétkúrta, megcsalta és otthagyta 1-2 gyerekkel!

Na az ilyeneknek simán kell ÉRDEKBŐL pl. egy 165cm-es pasi, arra, hogy eltartsa más gyerekét!

2014. febr. 21. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Mennyi idos vagy?
2014. febr. 21. 22:51
 10/10 A kérdező kommentje:
9-es. Miért kérdezed? Szeretnél ismerkedni? Egyedülálló lány vagy?
2014. febr. 21. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!