Baráot keresek. Vannak itt normális fiuk? 14/L
Figyelt kérdés
Nem vagyok tul szép. ( itt is beszéltem már olyannal aki megnézte a képem és azt mondta hogy ronda vagyok... és utánna má nem is beszélt velem)
Remélem van olyan fiu, aki azért nem ennyire bunko és nem csak külső alapján itél
Irjatok légyszi
2014. febr. 21. 19:58
1/14 anonim válasza:
Rakj fel egy képet és megmondjuk hogy hogyan nézel ki.
2/14 anonim válasza:
Attól függ ha pasit szeretnél akkor nem ahoz túl idős vagyok 19 hacsak beszélgetni abban tudok segíteni. Képek sem kell küldened.
3/14 anonim válasza:
A szépség relatív... Küldj képet.
4/14 anonim válasza:
Semmi gond, nekem az is elég hogy a tejfog nem karcol.
5/14 anonim válasza:
Majd, ha felnősz kisszivem kapsz pasit!
Addig is ajánlom a nyelvtanórát, ami, ha rendeltetés szerűen használják, megtanít helyesen írni...
Elegem van az ismerkedős kérdésekből! Az ilyet rendezd le nagyszünetben az osztálytársaid közt!
Lány voltam.
6/14 anonim válasza:
Egy lány sem csúnya! Rakj fel egy képet, és elmondjuk mit gondolunk!
7/14 anonim válasza:
Jessica, a nyelvtanórát neked is ajánlom...
Talán mehetnétek együtt.
8/14 anonim válasza:
egyet értek a hatossal!Nincs csúnya lány,csak kevésbé szép!
9/14 anonim válasza:
Ja és Jessica
Nem hiszem,hogy nyelvtan órán vagyunk!!!!!
10/14 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem kéne abba belekötni ha valamit rosszul irok
2014. febr. 21. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!