Pasik! Titeket taszít az, ha egy nő divatosan öltözködik és nem teljesen természetes (pl: van rajta egy diszkrét smink, vagy festett a haja)? Inkább a teljesen természetes és minimalistább lányok jönnek be nektek? Indokoljatok is!
Kizárólag a természetes szépségek jönnek be, esetleg a szem körül valami enyhe sminkkel:
Miért taszítana? Inkább pont hogy vonzó sztem... persze ha ért hozzá és ízlésesen öltözködik, sminkel, frizura... az sokat dob az összképen.
Sosem értettem a férfitársaim nyavajgását a természetesség miatt! Ez már a 21. század nem a középkor, nem értem miért olyan nagy dolog ha valaki befesti a haját?
Persze van egy határ, ami már sok, de hát ezt a nagy többség akinek van mémi ízlése úgyis érzi. A vakolatra kikent, full műhatású cicababákra gondolok. Az már nekem se jön be.
De mondjuk ott van az is, hogy a "természetes" (legalábbis magukat annak mondó) lányok nagy többsége pattanásos, karikás a szeme, fakó az arca, zsíros a haja, és nagymammer pulcsikban jár... ez lenne a természetes? Sztem az emberek csak az igénytelenségüket palástolják ezzel a természetesség dumával.
Szóval, nem, nem taszít, és hát akit taszít, az nekem egy kicsit fura, inkább sztem a tini korosztályra jellemző h nyavalyognak h a csajuk sminkel, dehát mindenkinek más az ízlése.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!