Lányok, csak az izmos vagy testes fiúknak adtok esélyt? Egy vékonyabb már szóba sem jöhet?
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 22:43
1/9 anonim válasza:
Istenem, az a fránya média! Nem ezen múlik, hidd el! Ha mégis, nem ér annyit a csaj. :)
2/9 anonim válasza:
Miért nem érted meg hogy a pénz számít.
3/9 anonim válasza:
Kövezzetek meg de nekem csak az izmos pasik jönnek be mert én is adok magamra és kondizok de még az olyanok beleférnek akiknek jó testük van enyhén izmosak.
4/9 anonim válasza:
nem is, mert pénz,izom,magasság, bunkóság.
5/9 anonim válasza:
ez csak az én személyes véleményem: szeretem, ha egy pasi picit, mondom nagyon kicsit kigyúrt (van egy kis izom a hasán), de különösképpen nem izgat ha nincs. ha szeretsz valakit, nem az izmaiért szereted, nem?
6/9 anonim válasza:
Nekem kifejezetten a vékony fiúk tetszenek, és nem hiszem, hogy ezzel egyedül lennék. :)
7/9 anonim válasza:
Szeretem ha egy kicsit kigyúrt, de még a mackós típusú fiúk is tetszenek. Volt egy vékony párom, de miután szétmentünk valahogy azóta nem vonzódom a vékony fiúkhoz.
8/9 anonim válasza:
A lányok elsősorban a kőgazdag pasikat keresik. Ha ilyen nincs, akkor jöhetnek a jóképűek, izmosak, tahók.
9/9 anonim válasza:
Nekem személy szerint a vékonyabb testalkatú srácok jobban bejönnek.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!