Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, csak az izmos vagy...

Lányok, csak az izmos vagy testes fiúknak adtok esélyt? Egy vékonyabb már szóba sem jöhet?

Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Istenem, az a fránya média! Nem ezen múlik, hidd el! Ha mégis, nem ér annyit a csaj. :)
2014. febr. 20. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Miért nem érted meg hogy a pénz számít.
2014. febr. 20. 22:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Kövezzetek meg de nekem csak az izmos pasik jönnek be mert én is adok magamra és kondizok de még az olyanok beleférnek akiknek jó testük van enyhén izmosak.
2014. febr. 20. 22:52
 4/9 anonim ***** válasza:
nem is, mert pénz,izom,magasság, bunkóság.
2014. febr. 20. 22:53
 5/9 anonim válasza:
ez csak az én személyes véleményem: szeretem, ha egy pasi picit, mondom nagyon kicsit kigyúrt (van egy kis izom a hasán), de különösképpen nem izgat ha nincs. ha szeretsz valakit, nem az izmaiért szereted, nem?
2014. febr. 20. 22:56
 6/9 anonim válasza:
Nekem kifejezetten a vékony fiúk tetszenek, és nem hiszem, hogy ezzel egyedül lennék. :)
2014. febr. 20. 23:14
 7/9 anonim válasza:
Szeretem ha egy kicsit kigyúrt, de még a mackós típusú fiúk is tetszenek. Volt egy vékony párom, de miután szétmentünk valahogy azóta nem vonzódom a vékony fiúkhoz.
2014. febr. 21. 00:39
 8/9 anonim ***** válasza:
A lányok elsősorban a kőgazdag pasikat keresik. Ha ilyen nincs, akkor jöhetnek a jóképűek, izmosak, tahók.
2014. febr. 21. 09:54
 9/9 anonim válasza:
Nekem személy szerint a vékonyabb testalkatú srácok jobban bejönnek.. :)
2014. febr. 26. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!