Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg igaz hogy az ilyen...

Tényleg igaz hogy az ilyen 13-15 éves fiúknak azért nagy részben csak a k. urvák jönnek be, mert ők "felkínálják magukat" és nem kell értük "harcolni"?

Figyelt kérdés

2014. febr. 19. 14:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
miért, neked nem kellenének a k*rvák? (ha lány vagy, akkor is probálj meg belegondolni a nehéz helyzetükbe
2014. febr. 19. 14:49
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Ez hülyeség. Ha nagyon dugni akarok és egy csaj odatartja a punciját, persze, hogy megkúrom. De nem fogom nagyra értékelni és járni nem fogok vele. Ha te kapcsolatot akarsz egy fiútól, akkor ne légy ilyen. Ha csak meg akarsz kapni valakit, akkor ez a járhatóbb út. Bár attól függ kiről van szó. Van akit ez taszít, és pont ezzel vágod el magad. Bár ez a ritkább.
2014. febr. 19. 14:52
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
13 éves fiúk már azzal foglalkoznak manapság, ki kínálja fel magukat nekik? :D fúúú, de öreg vagyok, jó ég. amikor én voltam ennyi idős, még nem így ment.
2014. febr. 19. 15:01
 4/12 anonim ***** válasza:

A 13-15 éves fiúknak a seggét nyalja a társadalom, azt se tudják, mi a harcolni szó fogalma :D

Fejükbe csapják a fedorát és ler-bancoznak minden csajt, aki nem teszi szét nekik a lábát, csak azért, mert ők kedvesek.

2014. febr. 19. 15:15
 5/12 anonim ***** válasza:
nem csak nekik :D
2014. febr. 19. 15:46
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem feltétlenül de amikor harcoltam vkiért akkor annak nem lett jó vége szóval már nem merek ^^ 13/f
2014. febr. 19. 15:48
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Hát az én esetemben ez nem igaz mert én nem tetszem az ilyen lányoknak merd nem vagyok valami hejes. Meg amúgy is komoj kapcsolatot akarok nem csak szexet. 14/f.
2014. febr. 19. 15:56
 8/12 anonim válasza:

Hát ez nem egészen igaz.

Tudod a fiúknál is vannak különböző rétegek.

Vannak akik igényesek és vannak akik nem.

Vannak olyanok akik cigiznek,vannak akik nem.

Vannak akik tanulnak ,vannak akik nem.

Vannak akik 14 évesen úgy érzik hogy szexre van szükségük és vannak akik nem.

Hát a fiúk ebben a korban elég "kanosak" szóval minden lányra repülnek aki kínálja magát.

De vannak azok a lányok akiket ostromolni kell, őket nem ostromolják,mert igazából időhúzás és nekik csak a szex kell.

Tudod manapság már a fiúk nagyon büszkén jelentik ki hogy ők nem szüzek 14-15 évesen.

Minden nap csak ezt hallom az öltözőben hogy körbe kérdeznek mindenkit hogy ki szűz is ki nem.

Szerintem lassan már cinkes lesz ha valaki gyerek és még szűz :D

De a kérdésedre a válasz az hogy a fiúk többsége igen azokra a lányokra mennek akik kínálják magukat.

De ez sokszor a fentebb felsorolt fajtáktól függ ,na meg persze az intelligenciától :)

2014. febr. 19. 16:00
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem nem mer én a természetes szépséget és kedvességet is nénem, igy mien konyen lehetet volna már vagy 500 csajom de 1 se volt mer kurv ázni akarok otvan 100honlap ahol kedvemre válogathatok
2014. febr. 19. 17:31
 10/12 anonim válasza:
Ez teljesen ember függõ.Van aki a rendes lànyokra hajt és van aki a k*rvàkra.Az is közre játszhat hogy azt hiszik, hogyha elvesztik a szüzességük akkor menõk lesznek ès erre a "legjobb megoldàs" a k*rvàk.Vannak mèg akik harcolni akarnak/harcolnak egy lànyèrt. :)
2014. febr. 20. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!