Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szóval ilyen belsővel és...

Szóval ilyen belsővel és külsővel mennyi esélyem van egy fiúnál? érdekel a véleménye mindenkinek hogy min kéne változtatnom

Figyelt kérdés

szóval én sokat viccelődök, szeretem a sportokat, (és egyel talán nem vinnyogok ha foci,forma1,boksz,vagy pankráció stb megy sőt örülök neki és nézem) sok fiú barátom van, és sminkelni se szoktam (mondjuk nem is tudok de nem is érdekel)na igen azt hiszem ez az olyan fiús lány részem de viszont szeretem a romantikus filmeket,sok lánybarátnőm van,a virágokat is szeretem,nem nézek horror filmet (félek tőlük és csak akkor nézek ha valaki mellettem van) kedves vagyok és tisztelet tudó, okos,elég sokat beszélek szóval csinálom a hangulatot, de hallgatni is tudok,nem vagyok jártas a szerelemben hiába vall valaki szerelmet vissza utasítom mert nem akarok olyan lány lenni aki csak azért jár valakivel hogy csak tudjon dicsekedni neki barátja van, ez volt a belső

külső:alacsony vagyok ki fejezetten ilyen lányos kinézetem van már mint (hosszú haj stb) szemüveges vagyok ja és nem ilyen kis keretes ha nem az a nagy keret mint egy nap szemüveg,és nagyon ügyetlen vagyok így folyton vicces helyzetekbe kerülök

2014. febr. 20. 15:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Rosszul van feltéve a kérdés. A helyes kérdés: Szóval ilyen helyesírással mennyi esélyem van egy fiúnál? Érdekel a véleménye mindenkinek, hogy min kéne változtatnom.
2014. febr. 20. 16:40
 22/27 anonim ***** válasza:
Tipikusan az az átlagos "nem vagyok olyan, mint a többi lány" típus vagy, a tucat másik fele. Szóval, előbb-utóbb csak elkelsz.
2014. febr. 20. 17:08
 23/27 A kérdező kommentje:
BOCSÁNAT lehet kicsit fel kaptam a vizet pedig van igazság alapja annak amit írtak páran és most így bele gondolva rájöttem és addig még nem kérek bocsánatot nem tudok aludni szóval még egyszer bocsánat csak cseppet sem eset jól hogy le hülyéztek pedig nem vagyok az és természetes hogy egy nálam idősebb ember többet tud szóval vissza vonok mindent amit írtam és azért is lett ilyen a szöveg mert volt olyan hogy rossz gombot nyomtam meg kiléptem utána vissza jöttem vagy már később jutott valami eszembe és utána írtam na meg nem volt kedvem a vesszőt és egyebet keresgélni (és ez nem csak ki fogás) most ebbe is biztos lesz valami hiba vagy mert figyelmetlen vagyok vagy mert talán nem lesz ékezet vagy vessző szóval nem vagyok tökéletes ezért kérlek titeket ebbe ne kössetek bele
2014. febr. 20. 23:06
 24/27 anonim ***** válasza:
na most meg rosszul érzem magam. szard már le, nyilván teljesen irreleváns a véleményünk, tök más korosztály vagyunk, tök mindegy mit pofázunk:D csak máskor mondjuk írd ki, hogy mondjuk a nem tudom, 18 alatti fiuk véleménye érdekel, vagy valami.
2014. febr. 20. 23:09
 25/27 A kérdező kommentje:
akkor nincs harag?
2014. febr. 20. 23:13
 26/27 anonim ***** válasza:

Bocs, de szerintem ez a helyesírás annyira nem gáz, mint ahogy kinéz. Bloggereknél is kezdő hiba, hogy több mondatot vesszővel összefűz. Aki nem gyakorolta, ez van. Ez inkább kezdő fogalmazás, de ugye nem újságírónak készül.

Szerintem simán van esélyed. Sőt, nekem külön be is jönnek az ilyen lányok. Viszont a legtöbb fiú sajnos nem látja, hogy nálad lehet kezdeményezni, pont azért, mert visszafogottabb vagy.

És egyáltalán nem vagy se csúnya, se buta ettől:

Egyszer olvastam egy ilyen kísérletről, hogy egy szórakozóhelyen mérték, hogy melyik lánynak lesz előbb partnere: Nem az volt, aki a legjobban nézett ki, nem a legokosabb, és nem is az, aki a legtöbb fiúhoz magától ment oda. Egyszerűen az, akinek a leggazdagabb volt a testbeszéde. Videón visszanézve a sikertelen lányoknál átlag 3-5 féle gesztust azonosítottak, a sikereseknél több mint 20-at.

2014. márc. 2. 15:37
 27/27 anonim válasza:
Jój az, csak írj helyesen! Nagyon sokat segít...
2014. ápr. 15. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!