Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szóval ilyen belsővel és...

Szóval ilyen belsővel és külsővel mennyi esélyem van egy fiúnál? érdekel a véleménye mindenkinek hogy min kéne változtatnom

Figyelt kérdés

szóval én sokat viccelődök, szeretem a sportokat, (és egyel talán nem vinnyogok ha foci,forma1,boksz,vagy pankráció stb megy sőt örülök neki és nézem) sok fiú barátom van, és sminkelni se szoktam (mondjuk nem is tudok de nem is érdekel)na igen azt hiszem ez az olyan fiús lány részem de viszont szeretem a romantikus filmeket,sok lánybarátnőm van,a virágokat is szeretem,nem nézek horror filmet (félek tőlük és csak akkor nézek ha valaki mellettem van) kedves vagyok és tisztelet tudó, okos,elég sokat beszélek szóval csinálom a hangulatot, de hallgatni is tudok,nem vagyok jártas a szerelemben hiába vall valaki szerelmet vissza utasítom mert nem akarok olyan lány lenni aki csak azért jár valakivel hogy csak tudjon dicsekedni neki barátja van, ez volt a belső

külső:alacsony vagyok ki fejezetten ilyen lányos kinézetem van már mint (hosszú haj stb) szemüveges vagyok ja és nem ilyen kis keretes ha nem az a nagy keret mint egy nap szemüveg,és nagyon ügyetlen vagyok így folyton vicces helyzetekbe kerülök

2014. febr. 20. 15:45
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

7 hát jó most igaz nem valami jó a fogalmazás de viszont azért lett ilyen mert 1.telefonról írtam és ékezettel bár biztos valahol le maradt és a helyes írás se a legjobb 2.próbáltam úgy hogy meg lehessen érteni meg hogy ne úgy írjam hogy egoistának nézzenek

ja igen és az azért kicsit durva hogy le hülyézel eddig még nem hülyéztek le szerintem korom hoz képest hülye nem vagyok

2014. febr. 20. 16:08
 12/27 anonim ***** válasza:
Ja, a korom hoz képest biztos fehérebb vagy (bár ezt úgyse érted, kár volt leírnom) :D
2014. febr. 20. 16:13
 13/27 anonim ***** válasza:

Drága, én is telefonról írok. Ez a legbénább kifogás, amit csak felhozhattál.

Egyébként: sértődékeny pukkancsok se kellenek!

2014. febr. 20. 16:14
 14/27 A kérdező kommentje:

6 nem vitatkozok csak annyit mondanék telefonról írtam és bocsi hogy nem keresgettem a vesszőt a pontot és a nagybetűt

9 ez már komolyan fáj 14 vagyok alapfokú nyelv vizsgát akarok le tenni (letehetem mert emelt szintű angolos vagyok) a bizim 4-5 és a tervem a jövőmre az hogy ügyvéd leszek szóval nem ismersz akkor kérlek ne hülyézz már le

15/27 anonim ***** válasza:
nyugalom, mások értik. ahhaha.:D:DD
 16/27 anonim ***** válasza:
Én "huszonéveim" elején járok,de amit leírtál magadról kifejezetten tetszik! Az a része különösképp hogy nem sminkelsz,abszolút pozitív dolog! Némelyik lány szinte ijesztőre kikeni magát ... Ha gondolod küldhetsz képet üzenetben,vagy facebookozhatnánk,szívesen megismernélek :-). Nem tudom merre laksz,de talán nem messze
 17/27 anonim ***** válasza:
nemár, kajakra eldöntötted, hogy ügyvéd leszel? akkor bocsi, biztos hatalmas agyad van. ismerek egy embert, aki 10 éves korában szívsebész akart lenni, asszem mára már bestsellereket ír.
2014. febr. 20. 16:16
 18/27 A kérdező kommentje:
nem haragudtam meg miért tenném? most én kértem véleményt és nem írtam oda hogy akik rosszat mondanak azok ne is írjanak véleményt nem engem érdekel és most lehet kicsit vitázok de egyébként majd máskor meg tanulom csak gépről írjak és olvassam el hogy jó e a megfogalmazás
2014. febr. 20. 16:17
 19/27 anonim ***** válasza:
Miért, ha gépről írnál az miben változtatna azon, hogy egy csomó szót egybe kéne írni, te meg külön írod? Nem csak az ékezetekkel, pontokkal van a baj a helyesírásodban.
2014. febr. 20. 16:26
 20/27 .Benceee. válasza:
Nekem is szimpatikus vagy. :) 15F
2014. febr. 20. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!