Az mennyire gáz ha olyan segg voltam h nem tudtam hány éves vagyok? :D
Egyik éjjel megismertem egy csajt ott mondtam neki h 22 vagyok. Majd 1. randin végig futott vmi bennem hogy, ja 1991-től 2014-ig már 23 év telt el és nem 22...gondoltam hirtelen magamban, "hűhh bammeg" de öreg vagyok és hülye hogy nem tudom hány éves vagyok. Úgyhogy ott kijavítottam magam, gondoltuk mind2-en hogy a közepes mennyiségű alkohol miatt mondtam hülyeséget.
De most jön a csattanó! Ma verni kezdtem a fejem a falba amikor rájöttem h mégis csak 22 vagyok! Nem szoktam különösebben nagy dobra verni a szülinapomat, engem nem izgat de azért ez így mégis csak elég ciki, nem? Már nem tudom hogy nevessek vagy sírjak.
Azért nem vagyok minden téren ennyire gy*kér, nem 8 általánosom van, de ha most mondom neki hogy ja mégis 22 vagyok akkor az már problémát okozhat szerintem.
Ma találkozunk újra. Elmondjam már ma vagy inkább hagyjam későbbre, vagy mit csináljak szerintetek?
Nem kell mondanod semmit. A 23 megállja a helyét, hiszen ebben az évben leszel 23. Sokan így mondják, akik még nem töltötték be, de már abban az évben járnak.
Mondjuk én a szülinapomig egy nappal sem öregbítem magam :D
Majd ha együtt lesztek még a szülinapodkor is, akkor elmondod, hogy az a 23. szülinapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!