Csak én vagyok ilyen nyominger, hogy huszonévesen beleszeretek valakibe, akit szinte csak látásból ismerek?
10-es, nem áltatlak, számít a külső. Mint ahogy neked is számít egy lányban.
Nem a kigyúrtság, nem a fotómodell arc, de az, h külsőleg megfogjon (akár vmi szépséghibája!), az nélkülözhetetlen.
Voltam már olyan fiúval kapcsolatban, aki nem vonzott eléggé, és hosszú távon pokol volt, mert egyszerűen nem volt kémia.
(Szóval okoskodhatsz, meg vígasztalhatod magad nyugodtan.)
De ha meg beleszerettél, miért nem kezdeményezel végre nála?! *sóhaj*
Ha meg nem teszed, miért írod ki ide a >nyominger< kérdésed? :D
Amúgy honnét veszed, hogy nem félénk típus? Én is magabiztosnak látszok külsőre, pedig egyáltalán nem vagyok az. Főleg nők/lányok esetén! Épp azért, mert nem is volt még senkim, meg a külsőmmel is... finoman szólva elégedetlen vagyok. Továbbá egyszer kezdeményeztem egy lánynál - nagy nehezen véve a bátorságot - mert félreértelmeztem a "jeleket", ami részéről csak puszta kedvesség volt és persze kosár lett a vége. Na azóta nem kezdeményezek senkinél. Szóval én is nyominger vagyok, ha úgy tetszik.
DE! Ha NEKED TETSZIK, miért tőle várod, hogy lépjen? Ha akarsz tőle valamit, menj hozzá oda és kész! Legfeljebb koppansz, de legalább túllépsz rajta. Ha meg összejön, akkor happy end!
Én azért nem nézegetek olyan lányokat, akik totál közömbösek nekem. Csak miheztartás végett.
23/F
húh hát először az jutott eszembe, h bagoly mondja... :D
én nem vagyok kezdeményezős típus, úgy mint az itt lévő emberek 90%a, plusz lány vagyok. tudom tudom.... de akkor is bennem van, h ha egy lány lép először, az nem túl jó. mondjuk igazad van, nekem tetszik, nekem kéne lépnem, de már az lépés volt, h elkezdtem bámulni, és szerencsére az viszonzott is volt.
de kicsit elbizonytalanodtam azóta, félek, h félreértelmezem és csak azért néz, h én minek nézem...
onnan veszem, h nem félénk, h a munkája során sok emberrel találkozik, meg amennyire így ismerem, elég lazának tűnik, előttem se nagyon van zavarban. innen gondolom h nem is tetszem neki. meg akkor már rég lépett volna, vagy biztatott volna jobban.
meg hát mondani könnyű, h kezdeményezzen az ember, de én ha tetszik egy fiú, inkább csak kussolok és mosolygok, mint egy hibbant, sem h megmutassam az érdekesebb oldalamat is. :(
Hát ahogy gondolod, kérdező. :) Csak akkor nem lesz semmi.
Lehet, hogy mint nő, nem is tudja, hogy a világon vagy - úgymond. Vagy nem is gondolja, hogy lenne esélye. Vagy nem tudom. De az, hogy csak várod a csodát... hát sok sikert hozzá. Csak mert nézegeted a kirakatot, még nem lesz tiéd, amit látsz. :) Ezt én is tudom a saját bőrömön. Viszont azt tapasztalatból tudom, hogy nagyban megnehezíti a kezdeményezést, ha folyton agyalsz rajta, mert akkor minimum generálsz 20 indokot, hogy miért ne. Lazára kell venni, hogy "lesz, ami lesz!" és kész.
Amúgy nem tudhatod, milyenek a belső érzései, milyen a lelki világa, hogy gondolkodik az ilyesmiről. Simán lehet, hogy félénk. Vagy eszébe sem jutott akármilyen okokból, hogy te + Ő. Ez nem jelenti, hogy nincs esélyed, csak ilyenkor neked kell lépni és kész. Az, hogy nézegeted, nem működik minden férfinál. Eleve rossz jelolvasók vagyunk, vagy - mint én is - direkt ignoráljuk ezeket, nehogy félreértsük.
Amúgy meg nincs rá szabály sehol, hogy a kezdeményezés a férfi dolga lenne. Azé, aki akarja, hogy legyen valami - ez lehet férfi és nő is.
De persze a te dolgod, hogy mit csinálsz, én jóindulatból írtam. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!