Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beszéltem azzal a lánnyal,...

Beszéltem azzal a lánnyal, aki tetszik, de azt mondta, hogy maradjunk barátok, viszont nekem nagyon tetszik már régóta. Érdemes tovább próbálkoznom nála?

Figyelt kérdés

2014. febr. 18. 16:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

+ amúgy a hideg futkos a hátamon mindig az ilyen kedveskedő "legyünk barátok" szövegtől, tényleg, a fa$zt leszünk mi barátok! Ilyenkor sosem mutatom ki mennyire dühít, inkább csak mosolygok, vagy nevetek egyet és otthagyom a csajt akárhol is vagyunk. Ilyen kor már az udvariasságnak, meg a lovagiasságnak meg stb. semmi értelme és megalázó is lenne még kísérgetni a csajt, meg feladni a kabátját, meg puszival elválni stb.

Nagy büdös LÓFA$ZT, ha rögtön az elején nem tudta kinyögni ezt, akkor a fizetett pia, kaja, program stb. után meg ki tudja? Hát húzzon a PIC$ÁBA az ilyen hülye lotyó, szóba sem állok az ilyennel többet! :D Kiröhögöm és otthagyom!

2014. febr. 28. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!