Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok miért nem mertek...

Srácok miért nem mertek leszólítani minket a buszon?

Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 21:05
1 2 3 4
 31/37 piriiiiii ***** válasza:
Akkor ezek a lányok hülyék... én tök természetesnek veszem, ha buszon beszélgetni kezdek valakivel, mert nem utolsó sorban emberek vagyunk, és az ember társas lény... az már mindegy, hogy roncstelepen, buszon vagy diszkóban, könyvtárban vagyunk, szerintem.
2014. febr. 18. 19:22
 32/37 anonim ***** válasza:
31-es hát van 10-ből 1 ilyen nő. Ennyi. Ne várd azt, hogy rólad másképp vélekednek ránézésből, ha rajtad kívül szinte mindenki ilyen. Mondjuk buszon, metrón, stb-in Pesten kb. minden 18-25 éves belebújik a telefonjába és "van jobb dolgom, mindenki hagyjon békén" arckifejezéssel ül vagy áll. Őszintén szólva ilyen embereket nem is szólítok meg szívesen. Pedig én nyitott lennék, és intelligens témákról szívesen beszélgetnék. 23/F
2014. febr. 18. 21:10
 33/37 anonim ***** válasza:

Mert el leszünk küldve a bánatos .....ba, azért. :D Nem értem hogy vár el bárki is olyat, ami miatt lecseszik a másikat.

26/F

2014. febr. 18. 21:27
 34/37 anonim ***** válasza:
ha ismerkedni szeretnél akk menj el egy buliba és ne a buszon probálkozz ismerkedni
2014. febr. 21. 11:46
 35/37 A kérdező kommentje:
Buliban sok az agyhalott!
2014. febr. 21. 11:54
 36/37 Sanker ***** válasza:
Az égeti le magát aki hagyja. Egy önbizalommal rendelkező, magabiztos, határozott fiú, akinek van humora, jó szövege és testbeszéde annak sikere lesz a buszon is. Tudja mire mit kell mondani, és leszarja mit gondolnak a többiek.
2014. febr. 21. 13:27
 37/37 Wadmalac ***** válasza:

#35:

Buszon ugyanannyi. :)

2014. febr. 24. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!