Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az baj, ha ilyeneket mondok?...

Az baj, ha ilyeneket mondok? Lehet ebből később baj? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ha ismerkedéskor fel vágok ilyen általam kitalált sztorikkal. Itt egy példa múltkor ezt mondtam egy csajnak,hogy tegnap képzeld éppen a kocsi elől húztam be egy kis gyereket. Na ilyesmi nem csak "hőstetteket" mondok ismerkedéskor hanem elő fordul,hogy sajnáltatom magam. Eddig be vált később lehet baj belőle?
2014. febr. 17. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Hary Janos es Munchausen baro jobban csinalta mar elotted :) Hulyegyerek!
2014. febr. 17. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezeket a kamu történeteket hívják MÉB-történeteknek a PUA-ban. (Még mielőtt valaki anyázna, nem vagyok PUA, de olvastam a témában).

A lényege, hogy vagy kitalálsz nagyon hihető, magadat kvalifikáló (felértékelő) sztorikat, vagy a megtörténteket kiszínezed, hogy a lány szemében nőni kezdjen a vonzódás irántad (mert ugye milyen bátor, hősies vagy).

Sajnáltatni magadat a legrosszabb dolog, mert melyik nő szeretne egy önbizalom hiányos pasit?

2014. febr. 17. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
annyira nevetséges kérdező :D
2014. febr. 17. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:
egy kapcsolatban a legfontosabb az oszinteseg. NE csinald ha jpt akarsz magadnak. Ha kiderul es tegyuk fel meg is bocsajt akkor is bizalmatlan lesz veled szemben es az beza nem lesz jo.
2014. febr. 17. 19:29
 5/9 A kérdező kommentje:
2es csak kis mértékben sajnáltatom magam és 3as szerintem is az de eddig mondom be vált
2014. febr. 17. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Az önsajnálat engem speciel nem zavar, sőt "örülök" is ha valaki nem egy atomkemény Terminátor, hanem vannak problémái, nekem is vannak és utálom azokat az embereket akik szerint az ember nem érezheti rosszul magát meg minden bajra csak legyintenek, hogy "Ne nyavalyogjá' hanem óggyad meg!", de másokat elvileg szokott.

A kamusztorik kitalálása viszont gáz. Ha meg akarok ismerni valakit, akkor a valódi énjére vagyok kíváncsi. "Hőstettektől" senki nem lesz vonzóbb, még akkor sem, ha éppen igaziak.

2014. febr. 17. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Erre komolyan van szükseged? Nem erzed magad nagyon kevesnek ilyenkor?

Mindenesetre jo, ha rendelkezel azzal a kreativitassal, hogy ki tudj talalni ilyet es megfelelöen elöadod. En is inkabb azt tanacsolom, hogy valos törteneteket retorikailag szorakoztatoan adj elö.

A multkor egy csajnak elmeseltem, hogy fodrasznal voltam es könnyezve nevetett. Nem kell hösnek lenned, föleg nem kitalalt hösnek!

2014. febr. 17. 19:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem magamat adom legközelebb kíváncsi vagyok melyik lesz jobb, köszönöm a válaszokat mentek a kezek 20/f
2014. febr. 17. 19:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem derül ki, hogy füllentettél, nem hinném, hogy bajod lesz belőle, de ilyen "tegnap a kocsi elől húztam be egy kisgyereket" jellegű sztorik kicsit gagyik, egy kicsit tapasztaltabb, érettebb lány könnyen gyanút fog. :)
2014. febr. 17. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!