Szeretnék egy tartós kapcsolatot de korai ez 12 évesen?
Vannak bibik:
- a lány szülei igaz ismernek engem, de nem nagyon az a járkálós típusú a lányuk
- a szüleimnek hogyan mondjam el?
- zavarban vagyok amikor elmegyek melette , eljön mellettem
- piszkálnának , hogy járnék vele (de ez nem érdekelne, csak rosszul esne)
És segíthet elterelni a figyelmemet a depressziómról, amiről senki sem tud, csak én meg ti :D És hiányzott vki az életemből és az egy barátnő
Vannak akik koránérők és vannak olyan retardáltak, mint az előző pár válaszoló aki azt hiszi hogy baromi viccesek:D
De visszatérve a kérdésre: Szerintem is kicsit korai, és szerintem 12 évesen még nincs olyan hogy "tartós kapcsolat". Egy pár év múlva talán, de azért barátkozni barátkozhatsz a csajjal aztán vagy lesz belőle valami vagy nem:)
Szerintem is korai. De még egy 13-14 évesnek is. Egy tartós kapcsolatban mégis mit csinálna két gyerek(bocsánat, de hiába vagy értelmileg korán érő, de lelkileg még gyerek vagy)? Egyenlőrea legértelmesebb dolog az, ha csak barátkozol vele. A bőröd vásárra vinni érte pedig felesleges. De ha egy olyan 2-3 év múlva is szereted a lányt, próbálj meg vele járni. Előre is sok sikert hozzá. :)
Az egyes válaszolóval pedig ne törődj. Egy tizenéves könnyen lehet értelmesebb egy nála 5-10 évvel idősebbnél(már csak saját tapasztalatból is tudom ;D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!