Fiúk! Ti a testhez simuló, szexibb ruhákat szeretitek látni a lányokon, vagy inkább a lazább, könnyedebb ruhákat? Indokoljatok is légyszi!
Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 21:37
1/9 anonim válasza:
Mindegy, csak szexis legyen! F/19
2/9 anonim válasza:
Inkább a lazát.
Mert ezek jobban tetszenek.
27F
3/9 dragonkalo válasza:
Testhez simulót,szexibbet:+3
4/9 anonim válasza:
vékonyabb csaj-testhez simulós..ami kidomborítja az idomokat
teltebb csaj-lengébb, ami eltünteti, eltakarja a felesleget
5/9 anonim válasza:
A testhez simuló szexibb. Ha ez a szempont, akkor az jobb. Ha meg azt akarod megmutatni, hogy te milyen kulturált és szofisztikált hölgy vagy, akkor meg a lazább a jobb. Nem tudom, hogy ezen mit tudnék indokolni.
6/9 anonim válasza:
Buliban, alkalmakra a testhez simulóbb, szexibb ruhák tetszenek. Viszont az nem tetszik, ha valaki hétköznap is úgy öltözik, mintha valami alkalomra menne. Ne akarjon állandóan kihívó, szexis lenni. Szóval meg van a helye a lazább és a feszülősebb ruháknak is.
8/9 anonim válasza:
Amelyik a TESTI ADOTTSÁGAINAK előnyös.
Láttam már buszon molett lányt, aki olyan előnyösen öltözött, hogy levett a lábamról, nem bírtam nem rá nézni..
Nem is ragozom tovább.
9/9 anonim válasza:
hááát... én nagy lenge pulcsikat hordok, mert sokan leszólítottak az utcán :/ a fiúknak nem tetszik a fiú pulcsi egy lányon, vagyis kevesebb fiúnak :D de a pasim tudja mi van a nagy pulcsi alatt, nyáron meg vakarom le a fiúkat, mert pólóban is látszik az amit nem akarom hogy a barátomon kívül más lásson :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!