Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 12 éves fiú vagyok és szeretné...

12 éves fiú vagyok és szeretnék ismerkedni egy osztálytársammal?

Figyelt kérdés

2 éve kezdett el tetszeni azóta oda vagyok érte, már farsangon küldtem neki szivet (kettőt is) de akkor még nem tudta hogy én voltam, de elmondtam 2 lány osztálytársamnak, hogy segítsenek nekem, naggyából segítettek is de elszólták magukat hogy én kérdeztem.

És az jött utána hogy most valentin napkor akartam neki szivet küldeni, de ez nem jött össze, mer a suli mégsem tartotta meg ezt?

De egy másik lány osztálytársam átadta neki a szivet és kérdezte tőle (aki nekem tetszik) hogy én voltam-e, most mit csináljak szerintetek?

2014. febr. 16. 17:36
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:
kapnátok be az anyám már 6 éve meghalt
2014. febr. 16. 18:59
 52/53 anonim ***** válasza:
Ez nem jogsít fel arra, hogy idióta, és másokkal bunkó legyél.
2014. febr. 16. 19:06
 53/53 anna0905 ***** válasza:
40%
Ne már! Tényleg hagyjátok békén! Feltett egy kérdést miért nem lehet rá válaszolni normálisan? Szerintem mondd meg annak a lánynak hogy tettszik. De akik még irogatnak ide unalmukban azok fejezzék be léhyszíves ha nincs jobb dolguk! Kösz.
2014. febr. 16. 19:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!