Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 12 éves fiú vagyok és szeretné...

12 éves fiú vagyok és szeretnék ismerkedni egy osztálytársammal?

Figyelt kérdés

2 éve kezdett el tetszeni azóta oda vagyok érte, már farsangon küldtem neki szivet (kettőt is) de akkor még nem tudta hogy én voltam, de elmondtam 2 lány osztálytársamnak, hogy segítsenek nekem, naggyából segítettek is de elszólták magukat hogy én kérdeztem.

És az jött utána hogy most valentin napkor akartam neki szivet küldeni, de ez nem jött össze, mer a suli mégsem tartotta meg ezt?

De egy másik lány osztálytársam átadta neki a szivet és kérdezte tőle (aki nekem tetszik) hogy én voltam-e, most mit csináljak szerintetek?

2014. febr. 16. 17:36
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Attól hogy tudod mi az a ram, még baszni nem fogsz hülyegyerek.
2014. febr. 16. 18:30
 32/53 A kérdező kommentje:
legalább nemvagyok játékfüggő, perverz balfsz aki csak a játékokhoz ért
2014. febr. 16. 18:32
 33/53 anonim ***** válasza:
menjél papnak mert te pi.nát nem fogsz látni max csak képen
2014. febr. 16. 18:32
 34/53 A kérdező kommentje:
phfhú most nagyon megbántottál, legalább vannak érzéseim
2014. febr. 16. 18:33
 35/53 A kérdező kommentje:
amugy min is kezdtünk el veszekedni?
2014. febr. 16. 18:35
 36/53 A kérdező kommentje:
képzeld bzd+ vannak érzéseim is, mert 6 éves koromban meghalt anyám
2014. febr. 16. 18:36
 37/53 anonim ***** válasza:

Úristen, ha ilyen degradált kölykök fogják képviselni az emberi társadalmat a jövőben(már most sem túl rózsás a helyzet), akkor mi lesz a Földdel és az emebri kultúrával?

Az pedig, hogy értesz a számítógépekhez, de olyan alapszinten, mint a processzor(amit amúgy is ötödikben tanítanak az iskolákban), plusz értesz a kocsikhoz meg a motorokhoz, semmit nem számít egy 12 éves gyereknél. De ha akkora számítástechnikai zseni vagy, akkor kérlek, mondd el nekünk Wikipédia nélkül, hogy mi a különbség a GPU, a CPU, és az APU között, melyik a legjobb, és mért pont az. Kis Billy.

Egyébként kissebb baleset? Bevizeltél nyilvánosan? Fiacskám, ha nem akarsz még az interneten is leégni, akkor kerüld a vitát az idősebb, és értelmesebb emberekkel.

2014. febr. 16. 18:37
 38/53 anonim ***** válasza:
52%
a disznónak is vannak érzései te úgyis meg dagadt vagy és kurta farkad van.
2014. febr. 16. 18:37
 39/53 anonim ***** válasza:
#38-as, te pedig már hagyd békén szerencsétlent! Nem tehet róla, hogy személyiségzavara van.
2014. febr. 16. 18:38
 40/53 A kérdező kommentje:
képzeld bzd+ arccal az aszfaltba estem, 2 fogam majdnem kitört és az egész szám felszakadt
2014. febr. 16. 18:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!