Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azt mondta, én kezeltem...

Azt mondta, én kezeltem először nőként, milyen érzés lehet neki?

Figyelt kérdés

Megvallottam egy lánynak, hogy többet akarok mint barátság. Most a részleteket azért nem irnám le, de könnyes szemekkel mondta: még soha nem éreztem magam nőnek, a pasik idáig sosem kezeltek egyenrangú félnek. Te vagy az 1%, ne változzak.

Tudni kell, hogy idáig a pasik eléggé átvágták, egyszer nagyon is látszott rajta.

Erre persze mindenki azt mondaná, hogy ez pozitiv visszajelzés - mégis, nem fogad el. De mélyen neki ez milyen érzés lehet?

2014. febr. 15. 23:24
 1/3 anonim ***** válasza:
végre valakit visszautasíthatok!!
2014. febr. 15. 23:28
 2/3 anonim ***** válasza:
megdugtad.
2014. febr. 15. 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Eddig pasiként kezelték, vagy mi? :D

Elég sokszor olvasom ezt itt mostanában, úgy látszik, a "szeretlek, mint barátot" és a "jobbat érdemelsz nálam" után ez lett a legújabb kedveskedő, lekoptató szöveg. :)

2014. febr. 16. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!