Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mi a jo és mi a...

Szerintetek mi a jo és mi a rossz az olyan osztályokban/gimikben ahol csak lányok vannak?

Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
én olyan suliba járok ahol szinte csak fiú van. szóval annyira rossz nem lehet:D
2014. febr. 15. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
A rossza az ,hogy a lányok csak marják egymást,általában féltékenyek egymásra.Szerintem a vegyes osztályok a legjobbak.
2014. febr. 15. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:
A jót ne írjam már le, ha fiú vagy! A rossz pedig az állandó sajtszag!
2014. febr. 15. 10:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Én olyan osztályba járok ahol 30 lány és minimális fiú létszám van, de ezelőtt meg fiú osztályba jártam és rájöttem, hogy sztem nem jó az egyik irányba sem, ha nagyon egynemű az osztály, mint ahogy írják a vegyes a jó. A fiú osztályban am. sztem nagyobb össze tartás van, ott mindenkiről egyértelmű, hogy ki kit nem bír, egyenesebbek az emberek viszont a mostani lány osztályba ahová járok elég sok a 2 színű lány meg nevetségesek azok a dolgok amiért szidják egymást, persze egymás szemébe nem merik csak egymás háta mögött, egymás szemébe nyaliznak. Ami még negatívum a lány osztályoknál, hogy olyan érzés egy ilyen helyen bent ülni mint a tyúkólban, állandóan beszélnek, az órán sokszor nem lehet hallani mint mondd tanár pedig én elől ülök.

A fiú osztályoknál meg az a rossz, hogy túlzottan uralkodik a dominancia, farkas törvények uralkodnak.

2014. febr. 15. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!